Uitdagingen

Bestrijding van plagen

Wij zien plagen liever gaan dan komen. Het aantal chemische gewasbeschermingsmiddelen neemt af en insecten worden in toenemende mate resistent tegen bepaalde middelen. Ook op het gebied van residuen worden de eisen steeds strenger. Het is onze taak om plagen te bestrijden met natuurlijke vijanden. Dit heeft voordelen op het gebied van productie, opbrengst, voedselveiligheid en gezondheidsrisico's.

Bestrijding en preventie van plantenziekten

Uw gewas kan op elk moment aangetast worden door schadelijke schimmels, virussen en bacteriën. Hierdoor verzwakt het gewas en heeft het meer te lijden onder stress. Doeltreffende bestrijding van plantenziekten vormt een voortdurende uitdaging in de land- en tuinbouw. Bij Koppert produceren we een aantal microbiële oplossingen die helpen bij het voorkomen en bestrijden van plantenziekten.

Bestuiving optimaliseren

Bestuiving is essentieel voor een geslaagde vruchtzetting in landbouwgewassen. Vanouds werden bijen beschouwd als de beste bestuivers van land- en tuinbouwgewassen. Eind jaren tachtig bleken hommels onder veel omstandigheden echter veel effectiever te zijn dan bijen. 

Plantengroei en weerbaarheid verhogen

Een gezonde plant is de basis voor een hoge productie. De teeltomstandigheden voor het gewas zijn echter zelden optimaal. Planten kunnen te maken krijgen met veel stress uit de omgeving (abiotische stress) en door levende organismen (biotische stress). We produceren een aantal natuurlijke oplossingen, zoals biostimulanten en biologische meststoffen, waardoor uw gewas weerbaarder wordt en optimaal presteert. NatuGro garandeert het beste evenwicht.

Neem contact met ons op

Koppert Biological Systems

Thanks for your request!

Something went wrong, please try again

Wilt u meer weten over ons bedrijf en onze producten? Neem contact op met een van onze experts.
Onze producten en oplossingen zijn bedoeld voor professioneel gebruik in de tuinbouw.

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en valt onder het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google.
Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en valt onder het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en teeltgerichte adviezen rechtstreeks in uw mailbox

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en valt onder het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google.
Naar boven