Veni Prisma

Algemene naam:
Vloeibare NK EC-meststof met de unieke kracht van een natuurlijke elicitor
Play
Gebruik voor

Gebruik voor

Wanneer Veni Prisma gebruiken?

Veni Prisma verkort de gewascyclus waardoor eerder geoogst kan worden. Het product stimuleert de wortelontwikkeling, wat leidt tot gezondere en stevigere planten.

Zo werkt het

Zo werkt het

Hoe werkt Veni Prisma?

Veni Prisma stimuleert de productie van fytoalexinen, waardoor de tolerantie en afweer van het gewas toenemen. Daarnaast wordt de fotosynthese versneld door een toename van de activiteit en productie van de chloroplasten in de plant. Dit resulteert in een gezonde oogst van hoge kwaliteit, met een hogere biomassa en vruchtgrootte, wat leidt tot een hogere opbrengst en dus een hoger rendement van investeringen.

Productspecificaties

Productspecificaties

Fles van 1 liter

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing

Toepassing

  • Bladbespuiting met alle standaard spuitapparatuur
  • Toepassing via een druppelirrigatiesysteem
Play

Dosering

Onderstaande aanwijzingen zijn slechts indicatief. Advies op maat vereist gedetailleerde informatie over lokale factoren, zoals het gewas zelf, de klimaatomstandigheden en de plaagdruk. Raadpleeg voor de juiste aanpak een specialist van Koppert of een erkend distributeur van Koppert-producten.

Dosering:

  • Bladbespuiting: 1-2 l/ha afhankelijk van het spuitwatervolume
  • Irrigatie: 1 l/ha ongeacht het irrigatiewatervolume

Beste omstandigheden voor gebruik

Niet mengen met producten die zwavel of H2O2 bevatten.

Neveneffecten

Bestrijdingsmiddelen kunnen (in)directe effecten hebben op biologische oplossingen. Bekijk welke bestrijdingsmiddelen een neveneffect hebben op dit product.

Ga naar database met neveneffecten
Productbehandeling

Productbehandeling

Opslag

Koppert Biological Systems is niet aansprakelijk voor kwaliteitsverlies wanneer het product langer en/of onder verkeerde condities wordt opgeslagen.

Opslaginstructies:

  • Kan twee jaar koel (
  • Niet in direct zonlicht plaatsen.
  • Vorstvrij bewaren.
Downloads

De algemene voorwaarden van Koppert (Koppert B.V. en/of zijn aangesloten bedrijven) zijn van toepassing. Gebruik alleen producten die zijn toegestaan in uw land en voor uw gewas. Voldoe altijd aan de lokale productregistratie-eisen. Koppert kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongeoorloofd gebruik. Koppert is niet aansprakelijk voor kwaliteitsverlies wanneer het product langer dan geadviseerd en/of onder verkeerde condities wordt opgeslagen.

Hulp nodig?