Mycotal: uw natuurlijke partner voor de bestrijding van witte vlieg en trips

Mycotal: uw natuurlijke partner voor de bestrijding van witte vlieg en trips

Bestrijd witte vlieg en trips met entomopathogene schimmels

Witte vlieg en trips zijn veelvoorkomende plagen die aanzienlijke schade kunnen aanrichten aan gewassen en planten. Een effectieve methode voor de bestrijding van witte vlieg en trips is het gebruik van entomopathogene schimmels, zoals Lecanicillium muscarium. Mycotal is een bio-insecticide dat blastosporen bevat van Lecanicillium muscarium Ve6. Mycotal is een biologische oplossing voor een reeks plagen zoals witte vlieg en trips in bedekte groente-, sierteelt-, boomkwekerij- en zachtfruitgewassen.

Nieuwe generatie Mycotal: verbeterde kwaliteit en houdbaarheid

Een proces van voortdurende verbetering door ons toegewijde onderzoeksteam heeft onlangs een nieuwe geoptimaliseerde Mycotal opgeleverd, met een verbeterde kwaliteit en houdbaarheid als resultaat. Met de introductie van deze nieuwe generatie Mycotal zorgen wij ervoor dat u kunt blijven profiteren van de hoogwaardigste, meest werkzame biologische gewasbeschermingsmiddelen. De nieuwe generatie Mycotal is nu verkrijgbaar in alle landen waar het product is toegelaten.

Play

Zo werkt Mycotal

Bij toepassing op de plaag hechten de sporen van de schimmel Lecanicillium muscarium zich aan de witte vlieg en de trips en ontkiemen, om vervolgens via de huid het insect binnen te dringen. Eenmaal binnen scheidt de schimmel enzymen af die de interne organen van het insect afbreken, met de dood tot gevolg. De schimmel gebruikt dan het dode insect als voedingsbron om te groeien en meer sporen te produceren, die weer andere insecten kunnen infecteren.

Waarom Mycotal gebruiken

  • Eenvoudig in gebruik en kan worden toegepast met bestaande spuitapparatuur
  • Effectief natuurlijk product van hoge kwaliteit
  • Gemakkelijk te integreren in uw ge├»ntegreerde gewasbeschermingsstrategie (IPM)
  • Veilig voor gebruikers
  • Laat geen residu achter, waardoor u kunt voldoen aan de steeds strengere eisen van de toeleveringsketen
  • Geen wachttijd voor de oogst

Bewezen resultaten: veldproeven

In vergelijkende veldproeven is aangetoond dat de werkzaamheid van de nieuwe generatie Mycotal vergelijkbaar met of beter is dan die van andere chemische en biologische gewasbeschermingsmiddelen op de markt.

Play

Toepassing via LVM

In samenwerking met telers hebben wij uitgebreid onderzoek gedaan naar de toepassing van Mycotal via LVM (Low Volume Mist System). We zagen dat dit een gemakkelijke en effectieve manier is om het product toe te passen.