Experience Centre

Experience Centre

Bezoek ons Experience Centre en belééf duurzaam telen

Bent u geïnteresseerd in duurzaam telen, biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving? Bezoek dan het Experience Centre van Koppert. Want daar maakt u een fascinerende en interactieve tour door onze wereld van duurzaam telen.

Reis mee door ons R&D- en productieproces en ontdek welke waarde minuscule organismen, zoals roofmijten en nuttige schimmels, voor de internationale land- en tuinbouw hebben. Of neem een kijkje in een hommelnestkast en bewonder de ijverige werksters. Wist u overigens dat hommels heel anders zien dan mensen en dat wij dat verschil gebruiken om onze klanten de allerbeste bestuiving te bieden?

Zien, horen en beleven. Bezoek ons gloednieuwe Experience Centre in ons hoofdkantoor aan Veilingweg 14 in Berkel en Rodenrijs.

Praktische info
Ons Experience Centre is gericht op doelgroepen gerelateerd aan de land- en tuinbouw.

Openingstijden: op werkdagen (ma t/m vr) van 9.00 tot 17.00 uur. Een tour duurt gemiddeld 1,5 uur en is geschikt voor groepen tot 15 personen. Voor grotere groepen wordt in overleg een aangepast programma opgesteld. U kunt het Experience Centre alleen op afspraak bezoeken, zie het aanvraagformulier hieronder.

Ons Experience Centre

Play