Bestuiving in de kas

Bestuiving in kassen is van vitaal belang omdat het zorgt voor de efficiënte bevruchting van planten binnen een gecontroleerde omgeving, wat leidt tot een hogere gewasopbrengst, betere vruchtzetting, grotere omvang, betere kleuring, langere houdbaarheid en kwaliteit van de productie. Natuurlijke bestuiving draagt bij aan de teelt van gewassen het hele jaar door en ondersteunt een stabielere en duurzamere landbouwindustrie.

De afgelopen 40 jaar hebben we vooropgelopen bij de ontwikkeling van geavanceerde bestuivingsoplossingen voor de tuinbouwindustrie. Dankzij tientallen jaren ervaring en uitgebreid onderzoek hebben we diepgaande kennis opgedaan over bestuivers en hun gedrag. Ons team van experts is toegewijd aan het creëren van duurzame bestuivingssystemen die het natuurlijke proces nabootsen en verbeteren om de productie van gewassen te optimaliseren.

Ons paradepaardje, Natupol, is een doorbraak op het gebied van bestuiving in de tuinbouw. Het maakt gebruik van de kracht van hommels, de meest efficiënte bestuivers in de natuur, om een betrouwbare en effectieve bestuiving in kassen te garanderen. Koppert-hommels worden zorgvuldig geselecteerd, opgekweekt en geleverd aan telers over de hele wereld, zodat er een constante en overvloedige aanvoer van bekwame bestuivers is.

Bestuivingsproducten voor de kas

Groentegewassen in kassen

Fruitgewassen in kassen