Natutec Scout

Registratie Natutec Scout-app tijdelijk niet mogelijk

Natutec Scout ondergaat momenteel een belangrijke upgrade. Als gevolg hiervan kan Koppert geen nieuwe registraties accepteren, omdat de customer support (tijdelijk) niet het vereiste serviceniveau kan garanderen. Er is echter een wachtlijst voor telers die zich nog willen registreren voor het volgende seizoen en later.

De Natutec Scout-app, gelanceerd als innovatieve tool in 2019, wordt door telers gebruikt om snel en eenvoudig inzicht te krijgen in de status van de plaagbestrijding in hun kassen, gegevens te verzamelen en analyses uit te voeren met behulp van het aan deze app gekoppelde dashboard. 

Houd deze website in de gaten voor de laatste updates.

Aanmelden voor de wachtlijst

Met Natutec Scout maakt u met 1 tool het scout proces makkelijker, waardevoller en efficiënter. Bekijk in deze video wat Natutec Scout is, hoe het werkt en wat de voordelen zijn.

Play video

Vergroot het effect van scouten met Natutec Scout

Natutec Scout is hét platform dat snel en eenvoudig inzicht geeft in de situatie in de kas. Verzamel data met de mobiele app en doe uitgebreide analyses in het dashboard. Zo kunt u op elk moment zien wat er gebeurt in de kas en bijsturen waar nodig, met een gezond gewas als gevolg!

Alle scoutdata op één plek

Verzamel alle scoutdata op één centrale plek zodat u geen gegevens kwijtraakt. U heeft altijd en overal toegang tot Natutec Scout.

Aanmelden voor de wachtlijst

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en valt onder het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en teeltgerichte adviezen rechtstreeks in uw mailbox

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en valt onder het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google.
Naar boven