Natutec Scout

Natutec Scout

Boost en optimaliseer kosteloos jouw scouting!

Wij begrijpen dat scouting essentieel is binnen Integrated Pest Management. Dit is waar Natutec Scout jou kan ondersteunen. Koppert biedt Natutec Scout aan als gratis service voor haar loyale klanten. Op die manier kunnen we samen groeien!

Play

Een scout tool voor iedereen

Natutec Scout is een digitale tool van Koppert waarmee je effectief en efficiënt plagen en ziekten kan monitoren.

  • Snel en makkelijk in gebruik
  • Bespaar tijd en arbeidskosten
  • Doorlopend inzicht in uw teelten
  • Verzamel uw scouting data op één plek
  • Gegarandeerd resultaat met Horiver van Koppert

*Beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Boek resultaat met onze Horiver vangkaarten

Door middel van intensief onderzoek hebben wij de werking tussen de Horiver Scanner en Horiver vangkaarten tot in de perfectie geoptimaliseerd. Hierdoor kunnen wij het beste resultaat garanderen op het vlak van identificatie en telling van gevangen insecten. Ervaar zelf het beste resultaat en start vandaag nog met het combineren van onze unieke Horiver Scanner functie met onze Horiver vangkaarten.

Klik hier voor meer informatie over de Horiver vangkaarten.

*Horiver Scanner is speciaal ontwikkeld voor Horiver van Koppert. Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor gebruik van vangkaarten vervaardigd door andere fabrikanten en kunnen geen resultaat garanderen als je andere vangkaarten gebruikt

Bent u geïnteresseerd in Natutec Scout?

Momenteel is Natutec Scout alleen beschikbaar voor klanten van Koppert. Bent u geïnteresseerd in Natutec Scout, neem dan contact op met uw lokale Koppert-adviseur. Als u nog geen klant bent maar wel interesse hebt, kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden voor de wachtlijst.

De voordelen van Natutec Scout

Gebruik je favoriete scoutmethode. Neem scoutsobservaties handmatig op met de mobiele telefoon, maak foto's van Horiver-kaarten voor automatische detectie van Witte Vlieg, scout handmatig met pen en papier en voer de data op het Natutec Scout-dashboard in of upload zelfs uw historische scoutsobservaties.

✓ Werk zoals je gewend bent. Scout op jouw manier.

✓ Krijg direct inzicht in jouw gewassituatie met geavanceerde grafieken en kaarten.

✓ Ontvang conditie gespecificeerde alerts wanneer drempelwaarden worden overschreden.

✓ Ontvang support op afstand door jouw technische consultant.

Hulp nodig?