Natutec Scout

Kost scouten veel tijd? Heeft u moeite de juiste conclusies uit scoutdata te trekken? Mist u de mogelijkheid om uitgebreide analyses te doen? Zoekt u één tool om het scoutproces efficiënter, makkelijker én waardevoller te maken?

Natutec Scout gebruiken

Met Natutec Scout maakt u met 1 tool het scout proces makkelijker, waardevoller en efficiënter. Bekijk in deze video wat Natutec Scout is, hoe het werkt en wat de voordelen zijn.

Play video

Vergroot het effect van scouten met Natutec Scout

Natutec Scout is hét platform dat snel en eenvoudig inzicht geeft in de situatie in de kas. Verzamel data met de mobiele app en doe uitgebreide analyses in het dashboard. Zo kunt u op elk moment zien wat er gebeurt in de kas en bijsturen waar nodig, met een gezond gewas als gevolg!

Alle scoutdata op één plek

Verzamel alle scoutdata op één centrale plek zodat u geen gegevens kwijtraakt. U heeft altijd en overal toegang tot Natutec Scout.

Doe uitgebreide analyses

Bekijk aan de hand van grafieken hoe plagen en ziekten zich tot biologische bestrijders verhouden, zodat u zo nodig kunt bijsturen. Vergelijk hierbij verschillende perioden en plekken in de kas. Of ontdek aan de hand van heatmaps de haard van een plaag zodat u deze snel onder controle kunt krijgen.

Eenvoudig in gebruik

Geen ingewikkelde handelingen; ziekten en plagen registreert u met één klik. Bekijk de animatie en ervaar dat u snel en eenvoudig kunt werken met Natutec Scout. 

Play video

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en teeltgerichte adviezen rechtstreeks in uw mailbox

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en valt onder het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google.
Naar boven