Natutec Scout

Type:
Digitaal IPM-beheersysteem
Productcategorie:
Monitoring
  • Cloudgebaseerde uniforme registratietool voor plaagbestrijding

  • Maakt ondersteuning op afstand mogelijk

  • Conditiegebonden meldingen

Wim_van_der_Meer_Koppert_Biological_Systems-12__2_.jpg
Play
  • Cloudgebaseerde uniforme registratietool voor plaagbestrijding

  • Maakt ondersteuning op afstand mogelijk

  • Conditiegebonden meldingen

Gebruik voor

Gebruik voor

Natutec Scout is een platform om snel en eenvoudig inzicht te geven in de plaagstatus van een kas. De mobiele app kan worden gebruikt om gegevens te verzamelen en uitgebreide analyses uit te voeren in het dashboard. Zo kunt u op elk moment zien wat er in de kas gebeurt en ingrijpen wanneer dat nodig is, met gezonde gewassen als resultaat.

Play

Zo werkt het

Zo werkt het

Werking

Natutec Scout kan worden gebruikt om de exacte locatie van plagen en ziekten in de kas te registreren op een mobiele telefoon. Dit kan handmatig door de scout worden gedaan of met de Natutec Scout-scanner, die automatisch trips en witte vlieg identificeert en telt op gele Horiver-vangplaten. Bovendien kan Natutec Scout worden gebruikt om gewasbeschermingsbehandelingen in te voeren en het effect van de behandelingen op de ontwikkeling van plagen en ziekten te analyseren, evenals het effect van bestrijdingsmiddelen op natuurlijke vijanden.

Productspecificaties

Productspecificaties

Productonderdelen

Software voor mobiele apparaten of desktop.

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing

Toepassing

Bij het product wordt een handleiding geleverd. Toegang tot Natutec Scout kan alleen worden verkregen via een consultant van Koppert.

De algemene voorwaarden van Koppert (Koppert B.V. en/of zijn aangesloten bedrijven) zijn van toepassing. Gebruik alleen producten die zijn toegestaan in uw land en voor uw gewas. Controleer de lokale registratie-eisen. Koppert kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongeoorloofd gebruik. Koppert is niet aansprakelijk voor kwaliteitsverlies wanneer het product langer dan geadviseerd en/of onder verkeerde condities wordt opgeslagen.

Hulp nodig?