Categorie: Artikel
Publicatiedatum: juni 01, 2024

Trianum: nieuwe verpakking - dezelfde kwaliteit

Trianum: nieuwe verpakking - dezelfde kwaliteit

Vanaf juni verschijnt Trianum-G in een gloednieuwe look en feel.

Omdat we ons productassortiment blijven vernieuwen, sluit deze nieuwe verpakking naadloos aan bij de visie van ons merk en de rebranding van ons volledige productassortiment.

En hoewel de verpakking anders is, kunt u dezelfde vertrouwde kwaliteit verwachten om u te helpen ziekten in de bodem van uw gewas effectief te bestrijden.

Uw natuurlijke schild tegen bodemziekten

Trianum is gebaseerd op de unieke schimmel Trichoderma harzianum T-22 en beschermt planten tegen verschillende in de bodem voorkomende ziekten zoals Pythium, Fusarium, Rhizoctonia en Sclerotinia. Daarnaast verhoogt Trianum de weerstand van de plant tegen stress, veroorzaakt door ziekten en suboptimale omstandigheden in voeding, water en klimaat.

Wanneer Trianum op de juiste manier wordt toegepast, is het net zo effectief als veel chemische fungiciden. Terwijl chemische fungiciden de plant stress bezorgen, maakt Trianum de plant weerbaarder tegen stress. Bovendien verbetert Trianum het wortelstelsel, waardoor water en voedingsstoffen beter worden opgenomen en de groei van de plant wordt ondersteund.

Door ziekteverwekkers in de bodem te bestrijden en de groei van planten te bevorderen, waarborgt en optimaliseert Trianum de opbrengst.

Trianum is eenvoudig te integreren in uw IPM

Trianum is verkrijgbaar in twee formuleringen:

Trianum-P; granulaten die kunnen worden opgelost in water en toegepast via sproeiapparatuur en druppelirrigatie.

Trianum-G; granulaten die in de grond worden gemengd. Deze formulering kan eenvoudig worden toegepast met een microgranulaatdispenser in de volle grond, waardoor Trianum eenvoudig te integreren is in uw IPM-strategie.

Kijk uit naar onze nieuwe Trianum-verpakking!

Voor meer informatie over Trianum: https://www.koppert.nl/gewasbescherming/beheer-van-plantenziekten/trichoderma-harzianum/