Categorie: Teeltadvies
Publicatiedatum: januari 08, 2016

Vitale keuzes!

Het nieuwe jaar is net begonnen. Dat betekent dat aardappeltelers weer nadenken over de komende pootperiode. Door Proradix Agro toe te voegen, zorgt u voor een vitaler gewas dat beter bestand is tegen stress. Een vitale keuze dus!

Na toediening op de knol vermeerdert de nuttige bodembacterie in Proradix Agro zich verder op de wortels, uitlopers en nieuwe aardappelknol. De bacterie zorgt voor vitale wortels en draagt zo bij aan een sterkere plant (optimale water- en voedingsopname).

Resultaat is een afname van stress, een betere aardappelkwaliteit en een uniforme maatsortering (meer pootgoed in de maat). Dus meer verkoopbaar product. Sterkere planten zijn minder gevoelig voor ziekten. Proradix Agro heeft bewezen effectief te zijn ter preventie van een breed scala aan bodemgebonden ziekten en ter voorkoming van plantstress.

Steeds meer aardappeltelers ontdekken de voordelen van het biologische product Proradix Agro van Koppert Biological Systems. Bekijk de film waarin verschillende telers hun ervaringen delen.

Aanbevolen voor jou