Categorie: Artikel
Publicatiedatum: februari 07, 2020

Koppert op HortiContact 2020

Natutec_Scout_animatie2.png

Wees welkom op onze nieuwe stand F103 tijdens HortiContact van 18 t/m 20 februari 2020!

Op 18, 19 en 20 februari komen ruim 14.000 professionals uit de tuinbouwbranche bij elkaar in de evenementenhal in Gorinchem. HortiContact is de trots van de Nederlandse tuinbouw. Uit diverse sectoren van de glastuinbouw tonen fabrikanten, importeurs, leveranciers en groot- en tussenhandelaren hun producten en innovaties.

Koppert is met een team van consultants aanwezig tijdens HortiContact om u te informeren over ons assortiment duurzame producten en ondersteunende technologieën.

Lezingen door Koppert in kennistheaters

Dit jaar organiseert HortiContact een uitgebreid kennisprogramma. Actuele thema’s in de sector komen aan bod in diverse presentaties. Ook Koppert deelt haar kennis en ervaring op verschillende thema’s.

Op de begane grond van de beursvloer is een kennistheater ingericht specifiek voor het thema Soft Fruit. Hier geeft onze specialist Lisa Broekhuizen een interessante presentatie over trips in aardbei.

In het Next Level kennistheater presenteert Peter van Duijn op dinsdag 18 februari om 15.30 uur over Go smart with Natutec. Erik van Santen vertelt op woensdag 19 februari om 16.30 uur over Biologische bestrijding in medicinale cannabis.

P(l)ak je kans op een jaar gratis scouten

In ons Innovation Quarter maakt u kennis met onze nieuwe innovatieve tool: Natutec Scout. Onze specialisten staan voor u klaar om aan de hand van een demo te laten zien wat de Natutec Scout voor u kan betekenen.

Besluit u tijdens de beursdagen om Natutec Scout te gaan gebruiken? Maak gebruik van de proefperiode van 3 maanden. Bij inschrijving tijdens de beurs ontvangt u een leuke attentie én u maakt kans op een jaar lang gratis scouten!

Bezoek ons op HortiContact

Koppert heet u van harte welkom bij onze stand op HortiContact, waar wij u graag uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen.

Stand F103.