Categorie: Artikel
Publicatiedatum: november 14, 2018

Gratis Drososan val voor bezoekers Fructura 2018

Gratis Drososan val voor bezoekers Fructura 2018

Plant u ook een bezoek aan de vakbeurs voor hard en zacht fruit dit jaar? Dat horen we graag! Kom zeker langs op de Koppert stand A12 en ontvang een Drososan val! Vul één van de formulieren in en ruil deze om voor uw gratis Drososan val bij een van onze consultants. Zij geven u het gepaste advies over het gebruik en staan bovendien klaar voor al uw vragen.

Wie weet maakt u ook wel kans op één van de vijf hoofdprijzen. Na de beurs worden er uit al de formulieren vijf winnaars getrokken. Die contacteren we na afloop van de beurs en mogen kiezen tussen een zak Trianum G van 5 kg of een Natupol Excel hive.

De Drososanval van Koppert wordt gebruikt voor het signaleren en wegvangen van o.a Drosophila suzukii in diverse fruitteeltgewassen. De val vult u met +/- 200 ml Fruit Fly Attractant en hangt u daarna op aan een tak van boom of struik. De lokstof trekt de vliegen aan en lokt ze op deze manier in de val. Eenmaal in de val kunnen ze er niet meer uit. Van zodra ze op de lokstof landen, zitten ze vast en verdrinken ze.

Fructura richt zich op alle professionele fruittelers, toeleveranciers en andere partners binnen de fruitsector. De beurs opent haar deuren op vrijdag 30 november van 16 tot 21 uur en op zaterdag 1 en zondag 2 december telkens van 10 tot 18 uur. De internationale beurs gaat door in de Ethias Arena te Hasselt (Gouverneur Verwilghensingel 70 - 3500 HASSELT).

Voor inkomtickets en meer info kunt u terecht op www.fructura.be.

Tot op onze stand!