Categorie: Artikel
Publicatiedatum: januari 21, 2019

Koppert op Fruit Logistica: samen naar een gezonde toekomst

Op de markt voor groenten en fruit heeft schoon, veilig en duurzaam produceren absolute prioriteit. Als voorkeurspartner voor biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving helpen wij graag elk bedrijf in de toeleveringsketen om aan de markteisen te voldoen.

Alle afnemers, zowel handelsbedrijven als retailers, willen een zo laag mogelijk residugehalte op hun groenten en fruit. Steeds meer telers zijn daarom op zoek naar oplossingen in geïntegreerde teeltmethodes of zelfs volledig biologische teeltmethodes. Koppert wil de handen ineen slaan met alle bedrijven in de toeleveringsketen en hen ondersteunen op weg naar een gezonde toekomst. De biologische systemen van Koppert maken het handelaren, retailers en telers mogelijk de productie heel precies af te stemmen op de markteisen en helpt hen toegevoegde waarde te creëren voor hun klanten. Bedrijven die schone en natuurlijke producten leveren, krijgen het vertrouwen van de markt en hebben de toekomst!

Koppert maakt hierbij optimaal gebruik van de kracht van de natuur;

 • Plantgezondheid
  • Het bodemleven stimuleren en balans creëren
  • Planten sterker maken en groei bevorderen
  • Planten weerbaarder maken
 • Biologische bestrijding
  • Plagen en ziekten bestrijden met natuurlijke vijanden en micro-organismen
  • Monitoring, lokken en mass trapping van plagen
 • Natuurlijke bestuiving
  • Hommels bevorderen de vruchtvorming, de productiviteit en de kwaliteit

Kopperts holistische benadering, waarbij oplossingen met advies en kennis worden gecombineerd, is de sleutel tot succes. Telers moeten leren werken met onze producten. Daarom is advies cruciaal en daarom bieden wij telers intensieve begeleiding. Dit draagt bij aan het creëren van een robuust, geïntegreerd systeem waardoor een succesvolle teelt geen toekomstmuziek meer is.

Bezoek ons op Fruit Logistica
Koppert heet u van harte welkom bij onze stand op Fruit Logistica, waar wij u graag uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen. Laten we samen werken aan een gezonde toekomst!
Hal 1.2 – stand D-10

Partners with Nature
Als we de wereld willen blijven voeden, moeten we het gebruik van chemische gewasbeschermingsmiddelen verminderen, het gebruik van meststoffen verminderen en een hogere opbrengst van kwalitatief betere producten behalen. Koppert wil hieraan bijdragen, in de breedste zin van het woord, samen met onze klanten en andere partijen in de toeleveringsketen. Koppert spreekt deze “drive” uit in zijn missie: Koppert wil de gezondheid van mens en aarde verbeteren. In samenwerking met de natuur maken wij de landbouw gezonder, veiliger en productiever. Daarom is ons motto ‘Partners with Nature’.