Categorie: Artikel
Publicatiedatum: februari 05, 2015

Koppert op Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem

Van 10 tot 12 Februari is Koppert weer aanwezig op de Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem.

Operatie wolluis
Vanaf deze maand brengen wij het nieuwe product Cryptobug-L op de markt. Het betreft larvenstadia 2 en 3 van de roofkever Cryptolaemus montrouzieri. Deze larven zijn zeer vraatzuchtig en pakken met goed resultaat vooral haarden van wolluis aan. Cryptobug-L kan in sommige teelten de chemische bestrijding van wolluis vervangen.
Na een periode van intensieve voorbereiding heeft Koppert op verschillende teeltlocaties in Nederland proeven gehouden. Na enkele proeven blijkt het nieuwe product Cryptobug-L een prima wapen te zijn tegen het plaaginsect. Telers waren verrast en enthousiast over de effectiviteit.

Partners with Nature
Koppert ondersteunt haar nieuwe missie "Partners with Nature" met een nieuwe stand. Bij de bouw en keuze van materialen heeft duurzaamheid een belangrijke rol gespeeld. Zo wordt er onder andere gebruik gemaakt van bamboe en ecoplex; een milieuvriendelijk multiplex, suikerriet laminaat op de vloer, led-verlichting en hergebruik van bestaande materialen zijn tevens onderdeel van het stand plan.

Kom langs op onze stand (nr 380) en ontvang meer informatie over Cryptobug- L.

https://www.evenementenhal.nl/gorinchem/beurzen/view/238/tuinbouw-relatiedagen-gorinchem-2015