Categorie: Artikel
Publicatiedatum: april 20, 2017

Koppert op GFIA Europe

Op 9 en 10 mei aanstaande wordt voor de eerste maal in Europa een beurs georganiseerd over de meest innovatieve en duurzame ontwikkelingen op het gebied van voedselproductie, namelijk the Global Forum for Innovations in Agriculture, ook wel GFIA Europe.

Koppert Biological Systems is ook op deze beurs aanwezig om de laatste ontwikkelingen op het gebied van biologische bestrijding, bestuiving en plantweerbaarheid te laten zien. Onze medewerkers staan paraat om al uw vragen te beantwoorden. Deze beurs vindt plaats in het Jaarbeurs Expo Centre in Utrecht.

De GFIA is ontstaan in 2014 op initiatief van de overheid van Abu Dhabi. Zij wilden samenwerkingen tot stand brengen met de 40 meest invloedrijke organisaties op het gebied van land- en tuinbouw. Hierbij waren onder ander de VN, Bill & Melinda Gates foundation en de Wereldbank betrokken. Met dit platform wil men aan de wereld laten zien hoe met innovatieve technologieën een wereld met 9 miljard mensen toch gevoed kunnen worden op een duurzame manier.

Gratis registratie
Iedereen kan de beurs gratis bezoeken. Op de beurs kan je je laten verrassen in het Open Innovations Theatre en het Future Farming Theatre, in de Science & Research Zone, het Start-up Pavilion en de Vertical Farming Zone. Daarnaast is het mogelijk om verschillende workshops bij te wonen.

Via https://gfiaeurope.com/en-GB/Tickets kunt u zich registreren voor een gratis toegangsbewijs.