Koppert op de GreenTech 2019

Artikel 22 mei 2019

Koppert Biological Systems neemt deel aan GreenTech 2019, waar we u graag onze nieuwste innovaties laten zien op het gebied van tuinbouwtechniek.

We zien u graag tijdens GreenTech 2019 op onze stand 308 in hal 10 of bij een van onze presentaties in het Food & Flowers in Greenhouses Theatre.

Registreer u hier voor uw gratis bezoek

Kopperts innovaties bij GreenTech

Van 11 tot en met 13 juni staan de ervaren adviseurs van Koppert klaar om ´Natutec Drone´ onze nieuwe techniek voor de verspreiding van nuttige insecten in de lucht te tonen en met u te bespreken. Ook leggen we uit hoe de nieuwe scout-applicatie ´Natutec Scout´ werkt om uw gewassen op een duurzame manier te beschermen en te verbeteren. We willen u niet alleen onze nieuwste innovaties laten zien, maar stellen ook uw waardevolle feedback zeer op prijs.

Verder willen we onze visie delen over een holistische benadering van de gezondheid en weerbaarheid van uw gewassen met behulp van geïntegreerde plaagbestrijding. Deze bestrijding werkt zowel bovengronds als in de bodem en zorgt voor sterke planten en een hogere, residuvrije opbrengst.

Inspirerend Food & Flowers in Greenhouses Theatre

Koppert is partner van het GreenTech Organic pavilion, waar u terecht kunt voor innovatieve hulpmiddelen, oplossingen en inspiratie voor nieuwe gewassen.

Koppert biedt in het Food & Flowers theater drie presentaties, die u gratis kunt bijwonen.

  •  ‘How can we tackle pest management risks for the supply from propagator to retailer?’ door Herold Dongelmans en Peter van Duijn (12 juni 12:30-13:00)
  • ‘Biological control in Cannabis without chemicals’ door Erik van Santen (12 juni 16:00-16:30)
  • ‘Nematodes as foliar application a world to win’ door Arno van der Zwan (13 juni 14:00-14:30)

Klik hier voor meer informatie over onze presentaties

https://www.greentech.nl/programme

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en teeltgerichte adviezen rechtstreeks in uw mailbox

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en valt onder het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google.
Naar boven