Categorie: Artikel
Publicatiedatum: december 21, 2015

Koppert ondersteunt Holland Paviljoen tijdens Grüne Woche

De Internationale Grüne Woche vindt in 2016 voor de 81ste keer in Berlijn plaats van 15 tot en met 24 januari 2016. Nederland is als oudste buitenlandse standhouder weer aanwezig bij deze unieke tentoonstelling van de agrifood- en tuinbouwbranche met een presentatie in het Holland Paviljoen. Een van de deelnemers is telersvereniging Tasty Tom. Dit jaar zullen diverse Koppert medewerkers schouder aan schouder staan met de afgevaardigde Ton Janssen om de Nederlandse groenten te promoten.

Koppert zet mascotte ‘Buzzy’ de hommel in om aan het brede publiek uit te leggen hoe hommels, sluipwespen, roofmijten, nuttige schimmels en bacteriën dagelijks bijdragen aan gezonde gewassen. Op 15, 20, 21 en 23 januari geven Koppert medewerkers bovendien extra ondersteuning in het Holland Paviljoen.

Grüne Woche
Een uniek internationaal evenement van de levensmiddelenindustrie, de landbouw en de tuinbouw. Boeren en producenten uit de hele wereld gebruiken de Internationale Grüne Woche als afzet- en testmarkt, voor hun kwalitatief hoogwaardige producten, maar gebruiken de beurs ook voor imagebuilding. Het Holland Paviljoen springt extra in het oog dit jaar; de ruimte is met dijken omringd en in het midden prijkt een grote windmolen op een terp. Jaarlijks trekt de Internationale Grüne Woche 410.000 bezoekers naar Berlijn.