Categorie: Persbericht
Publicatiedatum: mei 23, 2018

‘Knowing and recognizing’ nu beschikbaar in het Nederlands

De uitgebreide, nieuwe editie van 'Knowing and recognizing' is sinds woensdag ook beschikbaar in het Nederlands, Frans en Spaans. Het boek van Koppert Biological Systems over plagen, ziekten en hun biologische oplossingen is compleet herzien en uitgebreid. De Engelse versie van dit naslagwerk werd vorig jaar oktober gelanceerd.

'Het succes van de Engelse versie onderstreepte de behoefte om de informatie beschikbaar te hebben voor andere land- en tuinbouwregio's in de wereld', zegt Jan Piet Bak, communicatiespecialist bij Koppert. 'Onze biologische oplossingen worden wereldwijd verkocht, dus het is belangrijk dat informatie over de meest voorkomende ziekten en plagen in verschillende talen toegankelijk is voor andere delen van de wereld.

'Terwijl zowel de publieke als de overheidsdruk voor duurzame oplossingen voor voedselgewassen en siergewassen toenemen en er maatregelen worden genomen om het gebruik van chemicaliën in de land- en tuinbouw te verminderen, neemt het belang van biologische oplossingen zoals insecten, schimmels en microbiologie voor telers toe. Kennis over plagen, ziekten en hun natuurlijke oplossingen is daarom enorm belangrijk om biologische bestrijding uit te voeren en tot een goed resultaat te komen.

Een kennisbedrijf
De Engelse versie van 'Knowing and recognizing' werd vorig jaar gelanceerd op de Annual Biocontrol Industry Meeting in Bazel, Zwitserland. Volgens Koppert Biological Systems speelt het delen van kennis een belangrijke rol bij het bereiken van een 100% duurzame land- en tuinbouw, in samenwerking met de natuur.

‘Knowing and recognizing’ heeft in 2017 een volledige make-over gekregen. Het boek telt nu 443 pagina’s met bijgewerkte informatie, tientallen illustraties van levenscycli en meer dan 700 foto’s van de meest voorkomende plagen, ziekten en hun natuurlijke oplossingen.

De eerste editie van ‘Knowing and recognizing’ werd 25 jaar geleden gepubliceerd. De nieuwe editie is de meest uitgebreide versie tot nu toe, mede door de geheel nieuwe sectie over microbiologie, een steeds belangrijker segment voor de biologische gewasbescherming. De nieuwe uitgave, nu beschikbaar in het Engels, Nederlands, Frans en Spaans, kan online worden gekocht via https://shop.koppert.nl