Categorie: Artikel
Publicatiedatum: februari 11, 2015

Beste tomatenteler in de wereld

Duijvestijn Tomaten uit Pijnacker ontving deze titel bij het Tomato Inspiration Event tijdens de Fruit Logistica in Berlijn. Het event vond dit jaar voor de tweede keer plaats en werd bezocht door meer dan 200 vertegenwoordigers uit de tuinbouw; telers, toeleveranciers, sprekers en pers. Tien van hen werden genomineerd als 's werelds meest innovatieve tomatenteler op het gebied van 'Crop & Process Technology'.

Duijvestijn Tomaten kreeg de prijs uit handen van John Newell die vorig jaar namens het Canadese tomatenbedrijf Windset Farms de prijs pakte van beste tomatenteler op het gebied van marketing en sales. De keuze voor Duijvestijn Tomaten werd gemaakt door een jury met daarin deskundigen vanuit verschillende landen. De tomatenteler uit Pijnacker werd door de jury vooral geprezen vanwege de inspanningen op het gebied van aardwarmte en de ontwikkeling en realisatie van de ID Kas, het nieuwe duurzame en energiezuinige kasconcept.

Wij willen Duijvestijn Tomaten van harte feliciteren met het verkrijgen van deze titel.

Het Tomato Inspiration Event is een initiatief van HortiBiz en werd ondersteund door Bayer CropScience, Bayer CropScience Vegetable Seeds, DLV GreenQ, Incotec, Koppert Biological Systems, Philips, Priva, Revaho, Saint Gobain Cultilene en Svensson.