Categorie: Artikel
Publicatiedatum: oktober 24, 2022

Wij stellen graag aan u voor: Pieter van Dongen

Wij stellen graag aan u voor: Pieter van Dongen

Sinds 1 oktober is het Sierteeltteam van Koppert Nederland versterkt met Pieter van Dongen (50 jaar), woonachtig in Prinsenbeek, als teamleider Sierteelt voor de Nederlandse markt.

Hij zal het team van consultants voor de snijbloemen- en potplantenteelt gaan managen en ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden. Samen met hen gaat hij op zoek naar de juiste oplossingen voor actuele en toekomstige uitdagingen die leven bij de kwekers. Meedenken met de klant en maatwerk leveren staan bovenaan zijn lijst. Graag wil hij met het team de activiteiten uit gaan breiden en intensiveren.

Pieter heeft een track-record in sales en marketing en heeft bij toonaangevende bedrijven gewerkt waaronder Haifa (meststoffen), Jiffy (potgrond) en The Greenery en Seminis (groente en fruit). Tijdens zijn loopbaan heeft hij ook kennis gemaakt met de sierteelt dus deze teelt is geen onbekende voor hem.

Pieter: “Samen met een team stappen maken naar the next level is voor mij een drijfveer; gebruikmaken van elkaars talenten is daarbij een belangrijk onderdeel.”

Wij zijn blij met de komst van Pieter; samen met hem kunnen we onze diensten en oplossingen blijven professionaliseren en verbeteren.

Heeft u nu al vragen aan Pieter? Dan kunt u hem bereiken via pvdongen@koppert.nl.

Koppert Nederland