Categorie: Artikel
Publicatiedatum: januari 10, 2020

Koppert op IPM Essen 2020

2018_IPM_Essen_-_foto_stand.jpg

Koppert op de IPM Essen 2020

Telers van voedsel- en siergewassen staan ​​onder toenemende druk om gezonde, veilige gewassen en siergewassen te produceren zonder chemicaliën. Een internationaal team van consultants zal aanwezig zijn op de IPM Essen om te netwerken met vaste klanten en potentiële klanten te informeren over ons assortiment duurzame producten en ondersteunende technologieën.

's Werelds toonaangevende tuinbouwbeurs, IPM Essen, trekt jaarlijks van 28-31 januari duizenden bezoekers naar zijn stands in Duitsland. De internationale beurs wordt sinds 1983 gehouden en Koppert maakt het afgelopen decennium deel uit van het groeiende aantal exposanten. Dit jaar hoopt het bezoekers aan te trekken om hen te vertellen over de nieuwste innovaties met een focus op de Airobug en een groeiend assortiment biologische oplossingen.

Al meer dan 50 jaar is Koppert Biological Systems hard aan het werk om biologische oplossingen voor een groeiend aantal plagen en ziekten te vinden om een ​​reeks producten te produceren die tuinbouwproblemen zowel boven als in de grond aanpakken.

Internationaal Koppert-team

'Het is een van de grootste en belangrijkste internationale beurzen in Europa en de beste tijd voor ons om met onze vaste klanten te communiceren en potentiële klanten te informeren over ons assortiment duurzame oplossingen en ondersteunende technologieën', zegt Sales Director Arne van Aalst. ‘Dit jaar zullen we aanwezig zijn op de beurs met consultants uit heel Europa.’

De vakbeurs 2020 met het thema; ‘Rooted in Craftmanship Together’ heeft meer dan 1500 exposanten uit 46 verschillende landen aangetrokken en er worden meer dan 53.000 bezoekers verwacht uit maar liefst 115 landen.

Bezoekers kunnen de Koppert-stand D51 vinden in hal 3.

Website: https://www.ipm-essen.de/world-trade-fair/