Categorie: Artikel
Publicatiedatum: april 03, 2020

Gezonde cressen van Koppert Cress voor klanten van Koppert Biological Systems

IMG_4607_1.JPG

Gezonde cressen van Koppert Cress voor klanten van Koppert Biological Systems

Weerstand is een begrip waar we in tuinbouwland niet meer omheen kunnen. We bouwen steeds meer kennis op. Daardoor neemt ook het aantal producten toe die de gewasgezondheid en weerstand van de plant naar een hoger niveau tillen.

De huidige crisis stelt weerstand weer in een geheel ander perspectief. Meer dan ooit moeten wij nu vooral op onze eigen gezondheid letten en die van onze medemens.

Het zijn turbulente tijden waarin we eensgezind de handen ineen slaan en er hartverwarmende initiatieven ontstaan. Koppert Biological Systems en Koppert Cress willen daar ook een steentje aan bijdragen.

Koppert Biological Systems steekt haar klanten graag een hart onder de riem en biedt hen als klein gebaar een Boost Mix van de cressen van Koppert Cress aan. De cressen worden duurzaam geteeld met ondersteuning van de producten van Koppert Biological Systems. Gezamenlijk dragen we bij aan de weerstand van plant én mens. De Boost Mix bevat belangrijke elementen die aan een goede weerstand kunnen bijdragen.

Vandaag overhandigde Alex van der Heiden (General Manager Koppert Nederland) en Stijn Baan (Koppert Cress) de Boost Mix persoonlijk aan Jan Stolk van Stolk Flora.

IMG_4609_1.JPG