Categorie: Persbericht
Publicatiedatum: februari 06, 2023

Geïnspireerd door de natuur: nieuw ontwerp, dezelfde vertrouwde kwaliteit

Geïnspireerd door de natuur: nieuw ontwerp, dezelfde vertrouwde kwaliteit

Na de introductie van onze nieuwe merkidentiteit in januari 2022 gaat Koppert de volgende fase in. Met trots presenteren we onze nieuwe productbranding. Elk product krijgt zijn eigen hoogwaardige look-and-feel, maar blijft tegelijkertijd herkenbaar als Koppert-product. Het komende jaar zullen we ons volledige productassortiment opnieuw vormgeven, te beginnen met onze nuttige insecten en roofmijten. René Ruiter, Chief Business Officer Horti: "We zijn erg blij met onze productbranding, die zich kenmerkt door een groene, natuurlijke uitstraling. Perfect in lijn met onze branding: 'Inspired by Nature'. En hoewel onze verpakkingen nieuw zijn, kunnen telers nog steeds dezelfde hoge kwaliteit van al onze producten verwachten. We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe branding ons ondersteunt op onze reis om onze positieve impact op de wereld te vergroten."

Introductie van een nieuw ontwerp voor Koppert-producten

Nieuwe kenmerken

Mooie fotografie, ons nieuwe logo en het gebruik van groen als hoofdkleur weerspiegelen onze verbondenheid met de natuur. Onze nieuwe verpakking bevat ook een aantal nieuwe praktische kenmerken. Een reeks ondersteunende kleuren maakt elk product gemakkelijk herkenbaar. Bovendien maken barcodes scanning en traceerbaarheid in de hele logistieke keten mogelijk. Een QR-code helpt om rechtstreeks naar de productpagina op de website te navigeren voor meer informatie.

Klaar voor de toekomst

Onze nieuwe Koppert branding is geworteld in de natuur en past bij onze ambitie. Onze missie is om bij te dragen aan 100% duurzame landbouw door samen te werken met de natuur en telers wereldwijd te ondersteunen. Met onze uitgebreide kennis en innovatieve kracht ontwikkelen we hoogwaardige natuurlijke oplossingen voor biologische gewasbescherming. Wij kijken altijd vooruit en werken voortdurend aan het verbeteren en vinden van nieuwe oplossingen en diensten om de huidige en toekomstige uitdagingen het hoofd te bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat ons nieuwe ontwerp onze ambitie zal ondersteunen.

Koppert - Partners met de natuur

We werken samen met de natuur om manieren van telen te vinden die zowel veilig als gezond zijn. We helpen telers hun gewas te ondersteunen, te beschermen en te versterken met een geïntegreerd systeem van natuurlijke oplossingen. We gebruiken natuurlijke vijanden om plagen te bestrijden, hommels voor bestuiving, microben en biostimulanten die gewassen ondersteunen, beschermen en versterken. We zijn al meer dan 50 jaar een drijvende kracht achter landbouwinnovatie.

Telers wereldwijd gebruiken onze producten en kennis om het natuurlijke evenwicht in hun gewassen te herstellen. Onze holistische aanpak is wat ons onderscheidt. Wij verbeteren de gezondheid van planten zowel boven als onder de grond. Al onze oplossingen ondersteunen één doel: 100% duurzame landbouw.