Categorie: Artikel
Publicatiedatum: januari 22, 2024

Bestuivingsproducten buitenteelten in een nieuw jasje vanaf voorjaar 2024

In het dynamische landschap van de wereldwijde landbouw is de cruciale rol van efficiënte bestuiving in de buitenteelt op de voorgrond getreden. Koppert is al meer dan dertig jaar een pionier op het gebied van innovatieve bestuivingsoplossingen voor telers die gewassen telen in de volle grond. In het voorjaar zijn we klaar om een frisse kijk op buitenbestuivingsproducten te onthullen; in lijn met onze rebranding krijgt het buitenbestuivingsportfolio een frisse look.

Een uniforme identiteit

Naast het innovatieve ontwerp zal de vertrouwde Tripol een transformatie ondergaan en Natupol Trio gaan heten. Deze naamsverandering zorgt voor consistentie in ons hele bestuivingsportfolio en de frisse look brengt het op één lijn met ons Koppert-merk.

Hommels: de beste bestuivers van de natuur

Hommels vormen de kern van effectieve bestuiving buiten en worden erkend als de beste bestuivers van de natuur voor buitenteelten zoals kersen, appels en peren. Hun foerageeractiviteiten vergemakkelijken kruisbestuiving en bevorderen hoge opbrengsten voor telers. Hommels vertonen een opmerkelijke veerkracht en zetten hun waardevolle werk zelfs voort bij slechte weersomstandigheden, lage temperaturen en lage lichtintensiteit.

Oplossingen op maat voor uiteenlopende gewassen

Natupol Booster, vooral geschikt voor kortbloeiende gewassen zoals pruimen, perziken, abrikozen en amandelbomen, speelt een cruciale rol tijdens de korte en intensieve bloeiperiode. Voor vroeg bloeiende gewassen is Natupol Trio, voorzien van extra isolatie, de beste keuze.

Bij lang bloeiende gewassen zoals appels, peren of avocado's, die gekenmerkt worden door een langere bloeiperiode, is Natupol Trio, met drie grote kolonies, de ideale oplossing. Dit zorgt ervoor dat hommels continu toegang hebben tot nectar en stuifmeel gedurende hun hele activiteitencyclus.

Onze bestuivingsproducten voor buiten hebben hun status als onmisbare hulpmiddelen voor de moderne landbouw bevestigd. Hun unieke voordelen en veelzijdigheid dragen aanzienlijk bij aan duurzame en efficiënte landbouwactiviteiten. De langverwachte rebranding in het voorjaar van 2024 onderstreept onze toewijding om voorop te blijven lopen op het gebied van landbouwinnovatie en om telers uit te rusten met de middelen die essentieel zijn voor succes in een steeds veranderende wereld.