Categorie: Kolom
Publicatiedatum: april 17, 2019

In balans

Onze adviseur:

Vince van der Gaag Technisch Manager
Globe.jpg

Er zijn nu bijna 8 miljard mensen op aarde. Nog nooit waren we met zoveel tegelijk op deze planeet. Rond 2050 ligt de schatting op meer dan 9 miljard mensen. Best veel dus. En ieder mens moet eten en belast het milieu. Hoeveel mensen kan de aarde verdragen? Gelukkig zijn er steeds meer technieken en initiatieven om een circulaire economie te stimuleren.

Ook in de teelt moet het schoner en op een andere, betere manier. We zien vaak dat de focus ligt op de kosten. Logisch, want de boel moet blijven draaien. Het zijn echter de bedrijven van de toekomst die anders denken en willen investeren in houdbare systemen. Zo werkt het in de economie en de natuur nu eenmaal.

Verandering is dus de boodschap en Koppert kan hierbij helpen. Naast gezondheid en bescherming moeten planten ook meer weerbaarheid krijgen. Met onze NatuGro producten zetten we een stap in de goede richting: Een goede balans in plant én bodem. Samen en met de kennis van onze mensen kan dit pakket stap voor stap worden uitgebouwd. Dus op naar een (nog) gezondere teelt!

Hulp nodig?