Categorie: Kolom
Publicatiedatum: februari 29, 2016

Een betere service dankzij moderne technieken

Zonder technologie zijn we tegenwoordig nergens meer. Zo zijn apps als Facebook, Whatsapp en Twitter gemeengoed geworden. We gebruiken deze apps als platform om informatie te delen.

Zo kunnen we onze klanten en distributeurs beter van dienst zijn en wordt de samenwerking verbeterd. Maar ook moderne technieken zoals het gebruik van drones is al enige tijd actueel in de landbouw. Drones kunnen van enorme toegevoegde waarde zijn bij het doen van metingen.

Of we nou apps gebruiken om informatie te delen of moderne techniek gebruiken zoals drones voor analyses. We denken steeds meer na over hoe we nieuwe technieken kunnen gebruiken om alles makkelijker en inzichtelijker te maken. Zo hebben we recent een nieuw offertesysteem in gebruik genomen om de klant sneller en inzichtelijker van dienst te zijn. Daarnaast zijn we ook bezig met een innovatief scoutsysteem en hebben we een nieuwe neveneffecten app.

Niet alleen ontwikkelingen op productniveau helpen u verder. We moeten ook de voordelen die de moderne techniek met zich meebrengt waar mogelijk benutten!

Auteur: Julian Klumpers (consultant Sales IT), e-mail jklumpers@koppert.nl