Categorie: Kolom
Publicatiedatum: maart 07, 2016

Aanpassen is een must

Denk je aan de lente? Kijk dan nu eens naar buiten. Grote sneeuwvlokken vallen naar beneden terwijl de narcissen al zijn uitgebloeid. Natuur blijkt maar eens te meer zijn eigen plan te trekken en wij zullen ons daar op aan moeten passen. Ook bij Koppert geeft dit uitdagingen.

'Wat verwacht een moderne teler nu van Koppert?' is een door consultants veel gestelde vraag. Fitte beesten, als ik bestel wil ik ze snel in huis hebben, producten moeten scherp geprijsd zijn, nieuwe beesten en bestrijdingsaanpak, R&D support waar nodig, geen tekorten, ervaren consultants met meerwaarde etc. Als wereldmarktleider zijn we verplicht aan onze stand om aan al deze behoeftes invulling te geven. Gelukkig is Koppert in staat om meestal aan deze hoge eisen te voldoen.

Partners with Nature betekent ook dat we de natuur en zijn grillen zo goed mogelijk begrijpen en daarop anticiperen in de productie. Als vanzelfsprekend wordt onze enorme lijst aan producten wekelijks in vele landen op tijd, topfit en massaal uitgeleverd. De zachte winter in Noordwest Europa en de fors toegenomen vraag aan bestrijders en bestuivers dit jaar stellen ons extra op de proef. Planning en snel kunnen schakelen is daarbij cruciaal. Recent is er wederom een nieuw gebouw in gebruik genomen in Berkel en Rodenrijs waar o.a. ons R&D apparaat weer jaren vooruit kan om nieuwe oplossingen voor u te zoeken. Ook in de oude veilinghallen achter ons hoofdkantoor heeft er de laatste jaren een totale metamorfose plaatsgevonden en staat nu een totaal nieuwe high-tech fabriek om de toekomst zeker te stellen.

Hulp nodig?