Categorie: Artikel
Publicatiedatum: februari 01, 2017

Win een golden ticket!!!

Koppert introduceert een speciale ‘Golden Ticket’-campagne als onderdeel van de lancering van de nieuwe Natupol-nestkasten. Met deze fotowedstrijd vragen we telers om een foto in te sturen van de nieuwe nestkasten in hun gewas. De winnaar krijgt de kans om een bezoek te brengen aan onze hommelproductiefaciliteit in Slowakije en deel te nemen aan een kennisseminar met een VIP-accommodatie in Hotel Château Béla.

De Golden Ticket actie gaat van start in februari en eindigt op 1 mei.

Zo doet u mee:

Stuur uw beste foto's van de nieuwe Natupol-nestkasten in uw gewas met een kort bijschrift naar natupolgoldenticket@koppert.nl. Vermeld in de e-mail ook uw naam, bedrijfsnaam en land. Elke week publiceren we de twee beste foto's via social media. De gepubliceerde foto's gaan door naar de finaleronde. Op 15 mei 2017 worden er tien winnaars gekozen en worden de resultaten bekendgemaakt per e-mail. Meedoen kan tot 1 mei 2017. Bij de selectie wordt gekeken naar compositie en kwaliteit.

Kennisgeving: door mee te doen aan de wedstrijd geeft u Koppert Biological Systems toestemming om uw foto in elke vorm en onbeperkt te gebruiken en te publiceren.