Categorie: Artikel
Publicatiedatum: november 21, 2018

Veelbelovende talenten in de groentesector worden uitgenodigd voor Mastercourse

Jungle Talks nodigt toptalenten uit de internationale tuinbouwsector uit om zich in te schrijven voor een Pro Manager Mastercourse. Het gaat daarbij om managers die werkzaam zijn in de groentesector. Eerder deze maand organiseerde Jungle Talks, in nauwe samenwerking met Ridder Growing Solutions, Imagro, Klasmann-Deilmann, Bom Group, Berg Hortimotive en Koppert Biological Systems, een soortgelijk evenement voor de sierteeltsector.

De internationale Mastercourses zijn gericht op veelbelovende managers van tussen de 25 en 40 jaar met minimaal vijf jaar werkervaring in een managementfunctie binnen een toekomstbestendig productiebedrijf. Tijdens hun verblijf in Nederland brengen de jonge managers een bezoek aan toonaangevende bedrijven binnen de Nederlandse tuinbouw.

De Pro Manager Mastercourse Vegetables, die focust op de internationale groenteteelt, vindt plaats van 27 januari tot en met 9 februari. Uit alle aanmeldingen worden twintig managers geselecteerd die twee weken lang een intensief trainingsprogramma zullen volgen. Dankzij de samenwerking met Nederlandse topbedrijven in de tuinbouwsector zijn de deelnemers verzekerd van een programma op hoog niveau dat hen talloze mogelijkheden biedt om op CEO-niveau te netwerken met managers en CEO's die actief zijn in de Nederlandse tuinbouw. Na alle bezoeken, bijeenkomsten, inspirerende sessies en feedback van collega's en toonaangevende CEO's in de groentesector keren de deelnemers terug naar hun eigen bedrijf en hebben ze alle bagage die ze nodig hebben om het verschil te maken.

Meer weten? Download hier de digitale flyer mét online aanmeldformulier voor de Pro Manager Mastercourse Vegetables.