Categorie: Artikel
Publicatiedatum: juli 17, 2018

Training voor veelbelovende managers

Jungle Talks organiseert dit najaar in nauwe samenwerking met Koppert Biological Systems, Ridder Group en de Rabobank, de eerste editie van de Pro Manager Mastercourse – Floriculture. Deze training (28 oktober – 10 november) is bedoeld voor veelbelovende managers in de sierteelt tussen de 25 en 40 jaar oud, met minimaal 5 jaar werkervaring in een leidinggevende functie binnen een future proof bedrijf in de (inter)nationale sierteelt.

Na aanmelding vindt er een selectieprocedure plaats, want er is maar plaats voor 12 tot 15 managers. Als onderdeel van de selectieprocedure, moeten kandidaten hun visie over de toekomst van de sierteelt op papier te zetten en de rol van hun bedrijf daarin.

Jungle Talks organiseert twee gratis webinars over de Pro Manager Mastercourse waarin meer details aangaande het programma, de deelnamevoorwaarden en de selectieprocedure verder toegelicht worden. Deze sessies vinden plaats op donderdag 19 juli. De eerste om 12.30 uur Centraal Amerikaanse tijd / 20.30 uur Europese tijd (ook gericht op Amerikaanse en Afrikaanse kandidaten). Wil je hierbij zijn, meld je dan hier aan. De tweede sessie staat gepland voor 7.30 PM Centraal Amerikaanse tijd / 9.30 AM Beijing tijd (20 juli) en is gericht op een Aziatisch, Australisch en Amerikaans publiek. Als je dit webinar wil bijwonen, klik dan hier.

De Pro Manager Mastercourse wordt ook gedragen door partners als Wageningen Universiteit, Imagro, Beekenkamp Ornamentals, Mprise, Klasmann – Deilmann, Van der Valk Systems en Benefits of Nature. De samenwerking met deze bedrijven garandeert een uniek programma en geeft de deelnemers alle ruimte om te netwerken op board of directors niveau met de huidige koplopers in de sierteelt in Nederland. Deelname aan de Pro Manager Mastercourse is gratis, deelnemers betalen alleen reis- en verblijfkosten.