Koppert trotse finalist van de Familiebedrijven Award 2019

Artikel

Koppert Biological Systems is helaas niet verkozen tot het familiebedrijf van het jaar. De prijs ging woensdagavond naar Lely. De award werd uitgereikt door voormalig politicus Hans Wiegel. Koppert feliciteert de winnaar: Lely!

Koppert was een van de zeven genomineerden voor de Familiebedrijven Award 2019 en wist samen met Lely en Koninklijke Ototlift Trapliften door te dringen tot de finale. Op deze finaleplaats zijn we ontzettend trots! 

Na de uitreiking werden de andere finalisten Koppert Biological Systems en Koninklijke Otolift Trapliften toegesproken door initiatiefnemer John Fentener van Vlissingen: ‘’Het was een moeilijke beslissing van de jury. Wij hebben drie succesvolle familiebedrijven genomineerd. Jullie zijn allemaal winnaars.’’

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een excellerend Nederlands familiebedrijf. De genomineerden werden uit honderden familiebedrijven geselecteerd en werden de laatste maanden uitvoerig beoordeeld op basis van acht selectiecriteria. De drie finalisten werden vervolgens persoonlijk door de jury bezocht.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en teeltgerichte adviezen rechtstreeks in uw mailbox

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en valt onder het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google.
Naar boven