Categorie: Persbericht
Publicatiedatum: oktober 23, 2017

Koppert presenteert nieuwe editie ‘Knowing and recognizing’

BAZEL - Het eerste exemplaar van het vernieuwde boek ‘Knowing and recognizing’ is maandag gelanceerd op de ABIM in Bazel, Zwitserland. Koppert Biological Systems heeft het boek over plagen en hun biologische oplossingen compleet herzien. Ook is het boek uitgebreid met een sectie microbiologie. De Annual Biocontrol Industry Meeting was voor Koppert het perfecte moment om de nieuwe editie te presenteren aan vakgenoten.

‘Knowing and recognizing’ heeft het afgelopen jaar een volledige make-over gekregen. Het boek telt nu 443 pagina’s met bijgewerkte informatie, tientallen illustraties van levenscycli en meer dan 700 foto’s van de meest voorkomende plagen, ziekten en hun natuurlijke oplossingen.

Kennisbedrijf
Het boek is gelanceerd in het jubileumjaar van Koppert, dat dit jaar haar 50-jarig bestaan viert. Algemeen directeur Paul Koppert, keynote speaker op de ABIM, overhandigde persoonlijk het eerste exemplaar aan Willem Ravensberg, President van de IBMA. Ravensberg: “Biologische gewasbescherming is een complex proces. Er moet met veel verschillende aspecten rekening worden gehouden. Deze nieuwe en uitgebreide editie van Knowing and recognizing biedt professionals in de land- en tuinbouw een belangrijke houvast om biologische gewasbescherming beter te begrijpen en implementeren”.

Paul Koppert legde uit waarom het boek zo belangrijk is voor het bedrijf: “Koppert is ervan overtuigd dat kennisdeling een belangrijke rol speelt in het bereiken van een 100% duurzame land- en tuinbouw. We zijn een kennisbedrijf en we vinden het belangrijk om onze kennis te delen. Dit boek helpt ons om dit aspect van ons werk verder uit te dragen”.

De eerste editie van ‘Knowing and recognizing’ werd 25 jaar geleden gepubliceerd en is voor het laatst in 2003 herzien. Volgens Henri Oosthoek, algemeen directeur van Koppert, zijn vorige edities van het boek over de hele wereld terug te vinden: “Ik was vorig jaar in Sudan en zelfs daar gebruiken ze het boek. ‘Knowing and recognizing’ is een geweldige ambassadeur voor wat we doen en waar we voor staan”.

De nieuwe editie is de meest uitgebreide versie tot nu toe, mede door de geheel nieuwe sectie over microbiologie, een steeds belangrijker segment voor de biologische gewasbescherming.

De Engelse versie van het boek kan vanaf 13 november besteld worden via de website van Koppert. In de toekomst zullen er ook vertalingen en online hoofdstukken beschikbaar worden gesteld.

Bestel hier