Categorie: Artikel
Publicatiedatum: oktober 17, 2018

Koppert heeft het antwoord op IFTF 2018

Veranderingen op het gebied van internationale handel en productinnovatie zullen de focus zijn van Koppert Biological Systems op de International Floriculture Trade Fair in Vijfhuizen, van 7 tot 9 november. Bezoekers van over de hele wereld komen naar de beurs om de nieuwste ontwikkelingen te zien en om geïnspireerd te worden door experts en exposanten.


IFTF
De IFTF is 's werelds belangrijkste vakbeurs voor internationale siertelers en -kopers en heeft dit jaar exposanten uit 116 landen aangetrokken. In samenwerking met Union Fleurs, HPP Exhibitions en Hortipoint, wordt er ook een International Floriculture Forum georganiseerd. Het forum biedt een podium aan een reeks vooraanstaande sprekers die zijn uitgenodigd om hun visie te geven over de trends en veranderingen in de sector.


Nieuw iQ innovation quarter
De stand van Koppert dit jaar is uitgebreid met een Innovation Quarter waarin een 'kroonjuweel' wordt belicht - een revolutionair product dat de biologische spintbestrijding aanzienlijk verbetert. De Koppert consultants staan klaar om bezoekers te vertellen hoe het product werkt en geven u up-to-date advies over onze biologische oplossingen en hoe u telers kunnen voldoen aan de groeiende vraag van retailers naar residuvrije producten.


Registreer hier voor uw gratis bezoek.


Eisen van retailers
“Omdat de IFTF zich richt op siertelers en -kopers, zal een andere belangrijke focus van onze stand liggen op een residuvrije teelt”, zegt senior consultant Ellen Klein. “Een toenemend aantal retailers eist dat hun producten weinig of geen chemische residu hebben, waardoor IPM een belangrijke optie is voor telers. Ze moeten voldoen aan een groeiend aantal voorschriften en de kwaliteitseisen van retailers zijn zaken waarmee we klanten kunnen helpen.”

“Het internationale karakter van deze beurs betekent dat we klanten uit alle hoeken van de wereld kunnen bereiken. We zullen er zijn om meer telers te overtuigen deze duurzame en winstgevende route te volgen door de succesverhalen die we hebben van telers over de hele wereld. We hebben genoeg referenties van tevreden telers om ze te laten zien!", zegt Klein.


Meet & Greet
Bezoekers die onze consultants willen spreken, vragen hebben over een specifiek product of een specifieke service of benieuwd zijn naar de nieuwste ontwikkelingen bij Koppert in het algemeen kunnen indien gewenst hun gegevens hier invullen. Koppert zorgt dan voor een individuele afspraak op de stand 2.27 in hal C.