Categorie: Artikel
Publicatiedatum: november 06, 2018

Koppert aantrekkelijk voor jonge werknemers

Koppert Biological Systems behoort tot één van de veertig meest aantrekkelijke tuinbouwondernemingen voor young professionals. 168 geselecteerde young professionals uit de tuinbouwsector verzamelden zich donderdagavond bij het Space Business Innovation Center (SBIC) in Noordwijk voor het SUB40-Event van de Hillenraad100. Daarbij werden de veertig meest aantrekkelijke tuinbouwondernemingen voor young professionals bekend gemaakt.

Martien Penning, oprichter van de Hillenraad-ranking: ‘Na uitgebreid onderzoek selecteerden we dit jaar een lijst van veertig bedrijven die woest aantrekkelijk zijn voor professionals van onder de veertig jaar: de SUB40-magnets.’ De ranking ging volgens een sterrensysteem: wie drie sterren kreeg, had de hoogste waardering te pakken.

Koppert was één van de negen bedrijven die een drie-sterren-status in de wacht wist te slepen. Ook Bunnik Plants, JEM-id, Koppert Cress, KUBO Tuinbouwprojecten, Nature’s Pride, Rijk Zwaan, Van Gelder groente & fruit en Viscon Group kregen de status toegekend. Deze bedrijven behoren volgens de Hillenraad tot de categorie excellente ondernemingen waar de SUB40-generatie graag wil werken, omdat zij innovatief zijn, sterk gericht zijn op ontplooiing van hun medewerkers en een bedrijfscultuur hebben die past bij de visie en ideeën van deze young professionals.