Categorie: Testimonial
Publicatiedatum: augustus 03, 2021

Green2Grow over webshop: snel, makkelijk en foutenvrij

Onze adviseur:

Green2Grow__Alex_de_Rijke-01.jpg

Green2Grow over webshop: snel, makkelijk en foutenvrij

Alex de Rijke: "Bestellen is nu heel eenvoudig. Het gaat bij ons altijd goed."

"Het bestellen wijst zichzelf en werkt dus heel gemakkelijk, het gaat snel en fouten zijn bijna niet mogelijk." Zo oordeelt Alex de Rijke van tomatenproducent Green2Grow over bestellen via de webshop van Koppert.

Alex de Rijke is bedrijfsleider van de acht hectare grote vestiging aan de Kaapsebos in Maasdijk van het bij Prominent aangesloten Green2Grow, dat ook aan de verderop gelegen Oranjepolderweg produceert. Hij gebruikt de webshop vanaf het moment dat deze beschikbaar kwam. Samen met consultant Floris van der Helm bekeek hij de mogelijkheden en de bestelprocedure, waarna hij ermee aan de slag ging.

"Wij gebruiken de webshop elke week om met name hommels, sluipwespen en vangkaarten te bestellen. Op dinsdag doen wij de tellingen in het gewas en kijken we wat we nodig hebben. Op woensdag gaat de bestelling de deur uit, op vrijdag wordt deze geleverd. Het is een vaste routine geworden."

Het grote voordeel

Dat fouten in de bestelling bijna uitgesloten zijn, is voor Alex het grote voordeel van de webshop. "Als je bestelt via de telefoon of mail sluipt er makkelijker een foutje in. Nu zie je zelf welke producten en aantallen je ingeeft, je kunt alles nog even nalopen en daarna de bestelling verzenden. Voor mij was het uitsluiten van fouten de reden om met de webshop te gaan werken."

Het zou volgens Alex mooi zijn als ook de beschikbaarheid van producten in de webshop zichtbaar zou zijn. "Dat is nu nog niet zo. Het is geen groot nadeel. Maar als je aan kunt zien komen dat een bepaald product wellicht niet leverbaar zal zijn, kun je meteen over een alternatief product nadenken en dat eventueel bestellen."

Al met al vindt Alex de webshop een schot in de roos. "De werkwijze heb je snel onder de knie, het is echt niet moeilijk, bij ons gaat het altijd goed."

Hulp nodig?