Categorie: Artikel
Publicatiedatum: mei 29, 2024

Koppert neemt deel aan GreenTech Amsterdam 2024

Koppert neemt deel aan GreenTech Amsterdam 2024

Van 11 tot 13 juni zal ons team onze nieuwste innovaties tonen op de wereldwijde ontmoetingsplaats voor professionals die betrokken zijn bij tuinbouwtechnologie: GreenTech 2024, in Amsterdam.

We keep improving: nieuwe innovaties

Dit jaar laten we de Koppert Digital Assistant zien, een digitale tool die nog in ontwikkeling is om telers 24/7 toegang te geven tot onze kennisbank. Naast de Koppert Digital Assistant zullen we ook twee andere producten onder de aandacht brengen: onze prijswinnende biologische oplossing: Mirical, en onze innovatieve reeks roofmijten.

Koppert Digital Assistant

Deze innovatieve tool is ontworpen als een 24/7 hulpmiddel voor zowel telers als adviseurs. Door gebruik te maken van onze uitgebreide kennisbank kan de assistent vragen beantwoorden over gewasbeschermingsuitdagingen, productinformatie en biologische inzichten. Stel de assistent een vraag over specifieke plagen, productgebruik of iets anders met betrekking tot je gewassen en ontvang antwoorden op maat. Deze digitale tool is bedoeld om de besluitvorming voor zowel nieuwe als ervaren telers te verbeteren, terwijl ook de adviseurs van Koppert profiteren van de uitgebreide kennis die in de loop der jaren is opgebouwd.

Bezoek onze stand in hal 5, stand 118, waar we onze digital assistant presenteren. We nodigen je uit om het prototype te verkennen, met ons team in gesprek te gaan en samen met ons te werken aan de verfijning van deze innovatie. Jouw input is cruciaal in onze gezamenlijke reis naar een duurzamere toekomst. We zien u graag op onze stand!

Mirical

We zijn ook enthousiast over Mirical, een biologische oplossing voor het bestrijden van wittevlieg in kassen. Het maakt gebruik van de roofwants Macrolophus pygmaeus om wittevliegpopulaties op natuurlijke wijze uit te roeien. De innovatieve verpakking wordt geleverd in composteerbare strips, die een habitat creëren voor de insecten en plastic afval met 99% verminderen. Meer weten? Kom langs op onze stand.

Roofmijten

Naast de Digital Assistant en Mirical zal ons team ook ons innovatieve assortiment roofmijten laten zien, maar daarover volgt meer informatie!

Registreer gratis!

Bezoek onze stand (Hal 5, Stand 118) en kom in contact met ons team van professionals. We bespreken graag hoe onze innovatieve oplossingen, waaronder Koppert Digital Assistant, Mirical en onze roofmijten, uw opbrengsten kunnen optimaliseren en kunnen bijdragen aan een duurzamere toekomst. Registreer u gratis via deze link, tot dan!