Sociale verantwoordelijkheid

Sociale verantwoordelijkheid

Handelen als een verantwoordelijke werkgever, talenten ontwikkelen en gemeenschappen wereldwijd ondersteunen

Onze mensen

We streven ernaar een werkplek te creëren waar mensen met plezier werken in een veilige omgeving om onze missie te realiseren.

We geven prioriteit aan het ontwikkelen en vervullen van de talenten en ambities van onze werknemers, het verbeteren van hun inzetbaarheid en welzijn.

Onze gemeenschappen

Door voortdurend duurzame landbouw te promoten, beschermen we niet alleen het milieu, maar verbeteren we ook de gezondheid van de eindgebruikers en gemeenschappen wereldwijd.

We dragen bij aan een veilige en voedzame voedselproductie en voedselveiligheid terwijl we een vitale rol spelen in het waarborgen van wereldwijde voedselzekerheid voor gemeenschappen over de hele wereld.

Play

Duurzaamheidsstrategie Embracing the Future Forward

Mattijs Bodegom, Global MarCom Manager van Koppert, deelt zijn passie voor het stimuleren van verandering naar een toekomst die wordt bepaald door duurzaamheid en benadrukt de behoefte aan 100% duurzame, veilig geproduceerde voeding. Door middel van een nieuw gevormde wereldwijde duurzaamheidsstrategie wil Koppert de impact zowel extern als intern maximaliseren, samenwerken met belanghebbenden en een innovatiecultuur binnen de organisatie stimuleren.