The next generation

Column 18 juli 2016

Onlangs waren mijn vrouw en ik bij de diplomering van twee van onze kinderen. De een afgestudeerd logopediste, de ander bouwkundig constructeur. Allebei HBO afgestudeerd en dus zaten wij als trotse ouders in de zaal. Maar ja, bij zo’n diplomering horen natuurlijk ook toespraken en daar zag ik zelf nog wel tegenop vanuit de wetenschap dat negen van de tien oersaai zijn. Maar goed, ik ging er voor zitten maar al gauw zakte ik wat onderuit en dacht: ja hoor, daar gaan we weer.

Tot het moment dat de desbetreffende spreker het had over de volgende generatie. Toen werd ik ineens getriggerd. Zei hij nou dat de pas afgestudeerden DÉ generatie gaan worden met het meest duurzame gedachtegoed. Ineens was ik klaarwakker en zat op het puntje van mijn stoel. Bouwen is niet meer zomaar een huis bouwen; een paar planken aan elkaar spijkeren en klaar is kees. Het is goed nadenken over materialen en toepassingen, over energiebesparing en luchtbehandeling, wel of geen ventilatie en waarom dan.

Ik dacht: dit zou zomaar over Het Nieuwe Telen kunnen gaan. Ook daar moeten we goed nadenken over wat we doen met luchten, ventileren en energiebesparing. Alles in balans, zo zegt men bij HNT en gelijk hebben ze. Als de plant goed in balans is dan heeft hij, of zij natuurlijk, het ‘t best naar de zin. Groeit goed met de minste moeite en best bestand tegen ziekten en plagen. De plant in balans houden daar draait het dus om. En juist daarom geven wij veel aandacht aan ons NatuGro systeem. Want met dit systeem zorgt u er voor dat de plant ondanks de vele stressmomenten die hij krijgt beter in balans blijft.

Als u nu ook bij die volgende generatie wilt horen die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, neem dan eens contact met ons op om te praten over NatuGro en de plant in balans. 

Neem contact met ons op

Age Tanja Productspecialist vollegrondsgroenten & akkerbouw

Thanks for your request!

Something went wrong, please try again

Wilt u meer weten over ons bedrijf en onze producten? Neem contact op met een van onze experts.
Onze producten en oplossingen zijn bedoeld voor professioneel gebruik in de tuinbouw.

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en valt onder het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google.
Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en valt onder het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en teeltgerichte adviezen rechtstreeks in uw mailbox

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en valt onder het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google.
Naar boven