Categorie: Artikel
Publicatiedatum: maart 05, 2015

Spinning Event tuinbouw voor de 11e keer!

Op vrijdagmiddag/avond 27 maart stapt de tuinbouw weer op de spinningfiets. Het jaarlijkse Spinning Event wordt ook dit jaar gehouden op de tuin van tomatenteler én spinninginstructeur Roel de Bakker in Kwintsheul. Het is inmiddels de 11e keer dat het spinning- en netwerkevent op de kalender staat.

De formule van het Spinning Event wordt deze keer iets gewijzigd. Vanaf 17.00 uur is iedereen welkom voor een hapje waarna om 18.00 uur de eerste sessie van start gaat; lekker een uurtje trappen onder leiding van ervaren instructeurs en daarna gezellig borrelen met collega’s en andere relaties uit de tuinbouw.

De spinners kunnen inschrijven voor een van de drie sessies van een uur. De eerste ronde begint om 18.00 uur, de laatste logischerwijs om 20.00 uur. Inschrijven kan via deze link. Daar is ook het complete programma te vinden.

Het Spinning Event wordt georganiseerd door Yvette de Schepper (Koppert Biological Systems), Elma Oosthoek (Grow Group), Maurice Wubben (Str3tch/Chain) en Roger Abbenhuijs (Rap/Onder Glas). Dit organisatieteam is ook verantwoordelijk voor de organisatie van de jaarlijkse GreenTour.