Categorie: Kolom
Publicatiedatum: september 12, 2016

Natuurlijk telen; feit of fabel

Na jaren hard werken en informatie delen en vergaren, krijgen we op dit moment dagelijks bevestiging en erkenning dat een sterk en gezond bodemleven wel degelijk kan leiden tot natuurlijk telen.

De chemie zit al decennia lang erin 'geramd' en je merkt dat het soms eng is voor telers om dit los te laten. Steeds meer komt het besef dat we af moeten van alleen maar 'dood' maken en beter evenwicht in bodem en plant kunnen stimuleren. Dit geeft uiteindelijk betere resultaten en lagere kosten.

Feit is dat we meer weten van wat er in de ruimte is dan wat er in de bodem en mediums gebeurt, maar we leren snel en zien dat we met het NatuGro-systeem een hoop processen in de bodem en plant kunnen sturen en beïnvloeden. Van alle kanten in het agrarische vak worden we benaderd om te helpen bij het omschakelen naar een natuurlijke manier van telen. Dit is een goede ontwikkeling. Mede gezien de eisen van de retail, welke alleen maar strenger zullen worden.

Natuurlijk telen is mogelijk en is dus wel degelijk een 'FEIT'. Staat u ook voor deze 'kruising', vraag dan uw consultant gerust advies om de juiste weg in te slaan. Samen gaan we zeker daar komen waar u heen wilt.

Hulp nodig?