Werken bij Koppert

Wat doen wij?
De wereld een stukje schoner maken met oplossingen uit de natuur. Dat is wat wij doen bij Koppert Biological Systems. Daarvoor ontwikkelen wij hoogwaardige en duurzame producten; natuurlijke oplossingen tegen plagen en ziekten voor de land- en tuinbouw. Die producten worden in moderne productielocaties gekweekt, verpakt en verzonden. We werken nauw samen met universitaire onderzoeksinstituten over de hele wereld. Op die manier leveren wij een bijdrage aan een duurzame voedsel- en sierteeltketen en een schoner milieu. Koppert heeft meer dan 25 internationale vestigingen en is actief op alle continenten. Wij zijn er trots op marktleider en een internationale speler te zijn op het gebied van biologie en technologie.


Filmpje over werken in de tuinbouwsector

Wat doe jij?
Bij Koppert werk je sámen

Iedereen die bij Koppert werkt, is het erover eens: bij Koppert word je als mens gezien. Koppert is in de afgelopen vijfenveertig jaar uitgegroeid tot een internationale onderneming. Ondanks dat internationale karakter is Koppert nog altijd een familiebedrijf, waarin samenwerking en respect voor mens en milieu belangrijk is. Het bedrijf is volop in beweging, dus wij zijn op zoek naar mensen die zich voor verdere groei willen inzetten. Bij alles wat we doen is veel ruimte voor eigen inbreng van collega’s. Bij Koppert werk je sámen.Bij Koppert werk je aan een bijzonder product
Op het gebied van biologische gewasbescherming en bestuiving is Koppert de wereldmarktleider. Dat betekent dat wij constant bezig zijn met de ontwikkeling van nieuwe producten. Wij kijken daarbij de laatste jaren ook naar de situatie onder de grond. Hoe kunnen we het bodemleven optimaliseren en hoe maken we planten sterker, bijvoorbeeld door de wortels te beschermen tegen ziekten. Ook blijven wij onze bestaande producten innoveren. Hiervoor hebben wij de modernste middelen in huis. Advies en kennisoverdracht zijn belangrijke onderdelen van het integrale systeem dat wij onze klanten bieden. Alleen met de ondersteuning van een degelijk advies, gegeven door toegewijde medewerkers, kunnen wij een compleet en duurzaam product afleveren. Bij Koppert werk je aan een bijzonder product.Bij Koppert werk je voor de toekomst
Koppert heeft veel specialistische kennis in huis over biologie en technologie. Door de interessante combinatie van deze twee specialismen is het werk altijd veelzijdig en afwisselend. Op welke afdeling je ook werkt. Bij Koppert werken mensen die over specialistische vakkennis beschikken, maar die tegelijkertijd flexibel genoeg zijn om de grenzen van hun eigen vakgebied te kunnen doorbreken. Op het hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs werken allerlei vakgebieden samen onder één dak. Omdat we natuurlijk alleen samen verder komen. Bij Koppert werk je voor de toekomst.

Bij Koppert werk je aan je loopbaan
Medewerkers van Koppert hebben veel mogelijkheden om aan hun carrière te werken. In verschillende branches is Koppert een erkend leerbedrijf. Voor de interne doorgroei heeft Koppert een intern loopbaanbeleid opgesteld. Nieuwe vacatures worden bij voorkeur eerst intern vervuld. Koppert vindt het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en stimuleert daarom haar medewerkers om interne en externe opleidingen, cursussen en trainingen te volgen. Het personeel maakt hier graag gebruik van. Bij Koppert werk je aan je loopbaan.

Bij Koppert werk je met veel plezier
Koppert heeft aandacht voor de gezondheid en het welzijn van de medewerkers. Ook vindt Koppert het belangrijk dat je werk bij je levenssituatie en je werkvermogen past. Van jou worden hierin initiatieven verwacht. Op die manier is je baan bij Koppert een duurzame baan, waar je je zelf ook prettig in voelt. Bij Koppert werk je namelijk met veel plezier.

Lijkt het je wat?
Als jij je aangesproken voelt door Koppert, spreek ons dan aan! Laat je CV achter op de sollicitatiepagina hierboven, of kijk bij de vacatures. Voor meer informatie over het werken bij Koppert kun je contact opnemen met de afdeling P&O, onder nummer 010-5140444 of via Koppert heeft vacatures.
Wij hebben ook regelmatig plaats voor stagiaires. Meer daarover kun je lezen op de pagina stagemogelijkheden.

Vacatures bij Koppert

Op deze pagina vind je een overzicht van onze openstaande vacatures.

Zoek je een stageplaats? Ga voor meer informatie naar: Stage bij Koppert.