Verblazers om biologie uit te zetten in het gewas

Verblazers om biologie uit te zetten in het gewas

Verblaassystemen

De verblaassystemen van Koppert zijn speciaal ontwikkeld voor het effectief en efficiënt verspreiden van natuurlijke vijanden. Deze uniforme verspreiding resulteert in een effectieve biologische bestrijding, omdat de mijten sneller bij de plagen kunnen komen.

  • Bespaar tijd door een van onze blaassystemen te gebruiken in plaats van handmatig aan te brengen
  • Introduceer meerdere soorten roofmijten op één manier
  • Uniforme verdeling van natuurlijke vijanden waardoor de continue efficiëntie van een geïntegreerd systeem wordt bereikt
  • Veilig voor natuurlijke vijanden; geen schade en bewezen lage mortaliteit door het unieke ontwerp

3 full-automatic blowers to distribute natural enemies

Play

Verschillen tussen verblazers

  • Airobug: volautomatische verblazer - grote oppervlakten en volledige veldverdeling - hightech teelten met monorail of buisrail
  • Airbug: handverblazer - volledige veldverdeling - low- en mid-tech teelten zonder monorail of buisrail
  • Mini-Airbug: handverblazer - hotspot applicatie
Airobug 10-12M
Airbug 3-5M
Mini-Airbug 2-3M

Airobug

De Airobug is een volautomatische verblazer die wordt gebruikt voor grote oppervlakten en volledige veldverdeling in hightech teelten. De speciale ventilator zorgt in combinatie met de draaiende doseerpot voor een gelijkmatige afgifte van dragermateriaal met daarin natuurlijke vijanden. De luchtstroom van de ventilator garandeert een gelijkmatige verdeling van dit materiaal tot een afstand van 10-12 meter van de Airobug.

Airbug

De Airbug is een handverblazer die wordt gebruikt voor zowel volledige veldverdeling als voor specifieke hotspots. De speciale ventilator van de Airbug zorgt in combinatie met de draaiende doseerpot voor een gelijkmatige afgifte van dragermateriaal met daarin natuurlijke vijanden. De luchtstroom van de ventilator garandeert een gelijkmatige verdeling van dit materiaal tot een afstand van 3-5 meter vanaf de Airbug.

Mini-Airbug

De Mini-Airbug is een handverblazer die wordt gebruikt voor volledige veldverdeling, specifieke hotspots en het uitstrooien van Nutari, Artefeed en Entofood in de groenteteelt. De luchtstroom van de ventilator garandeert een gelijkmatige verdeling van dit materiaal tot een afstand van 2-3 meter van de Mini-Airbug.