Vind uw oplossing

Selecteer uw gewas om te zien hoe u ziekten en plagen kunt bestrijden

Uw gewas kan op elk moment worden aangetast door plagen, schadelijke schimmels, virussen en bacteriën. Hierdoor verzwakt het gewas en komt het meer onder stress te staan. Zoek de juiste producten voor uw gewas.

Selecteer de ziekte of plaag in uw gewas

zoeken

Ziektebestrijding

Thanatephorus cucumeris

Thanatephorus cucumerisThanatephorus cucumeris

Ziektebestrijding

Alles bekijken (1)

Muggen en vliegen

Emelten

EmeltenTipula spp.

Muggen en vliegen

Alles bekijken (1)

Beste producten tegen Emelten in Rode biet

Schadebeelden van Emelten in Rode biet

Emelten houden zich overdag schuil en vreten ‘s nachts aan de jonge planten delen en aan de wortels. De wortelhals van een jonge plant kan geheel doorgevreten worden. Emelten komen het meeste voor in grasvelden, sportvelden & golfbanen, maar kunnen ook jonge zaailingen en jonge groente planten aanvallen. Volwassen langpootmuggen geven geen schade, zij eten alleen nectar. De emelten geven vraatschade aan het gras, maar ook de secundaire schade, als de emelten worden opgegeten door vogels en daarbij het gras omploegen kan groot zijn.

Selecteer uw gewas om te zien hoe we uw gewas weerbaarder kunnen maken

Een gezonde plant is de basis voor een hoge productie. De teeltomstandigheden voor het gewas zijn echter zelden optimaal. Zoek naar biostimulanten en biologische meststoffen om het potentieel en de weerbaarheid van uw gewas te optimaliseren.

Selecteer uw gewas om te zien hoe we de bestuiving kunnen optimaliseren

Hommels zijn zeer effectieve bestuivers. Met als resultaat besparingen op arbeidskosten, verbetering in vruchtkwaliteit en soms zelfs productieverhoging. Onze Natupol-oplossingen garanderen maximale bestuiving, zelfs onder niet optimale omstandigheden. Zoek de beste hommels voor uw gewas.

Selecteer uw gewas voor biologische zaadbehandelingsproducten

Met biologische zaadbehandelings heeft u minder meststoffen nodig, wordt het gewas resistenter en kan de opbrengst toenemen. Wanneer gebaseerd op een biologisch fungicide biedt dit onmiddellijke bescherming tegen ziekten. Zoek de juiste producten voor uw gewas.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en teeltgerichte adviezen rechtstreeks in uw mailbox

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en valt onder het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google.
Naar boven