Vind uw oplossing

Selecteer uw gewas om te zien hoe u ziekten en plagen kunt bestrijden

Uw gewas kan op elk moment worden aangetast door plagen, schadelijke schimmels, virussen en bacteriën. Hierdoor verzwakt het gewas en komt het meer onder stress te staan. Zoek de juiste producten voor uw gewas.

Selecteer de ziekte of plaag in uw gewas

zoeken

Witte vlieg

Kaswittevlieg

KaswittevliegTrialeurodes vaporariorum

Tabakswittevlieg

TabakswittevliegBemisia tabaci

Witte vlieg

Alles bekijken (2)

Beste producten tegen Omvalziekte bij kiemplanten in Bloeiende potplanten

Schadebeelden van Omvalziekte bij kiemplanten in Bloeiende potplanten

Pythium tast wortels aan, met name die van kiemplanten. Geïnfecteerde planten blijven achter in groei. Kiemplanten vallen weg (‘omvalziekte . De bladeren van iets oudere planten verliezen hun turgor of de bladpunten ervan worden geel, bijvoorbeeld bij bloembollen. In eerste instantie herstellen de planten zich 's nachts, maar later verwelken ze definitief. Bij potplanten vallen de bloemknoppen af. De zijwortels rotten weg en er blijft een zeer beperkt wortelstelsel over. Vlak bij de grond/het substraat wordt de plant bruin. Kenmerkend voor een Pythium-infectie is dat de buitenkant van de wortelschors eenvoudig kan worden afgekrabd met een vingernagel.

Selecteer uw gewas om te zien hoe we uw gewas weerbaarder kunnen maken

Een gezonde plant is de basis voor een hoge productie. De teeltomstandigheden voor het gewas zijn echter zelden optimaal. Zoek naar biostimulanten en biologische meststoffen om het potentieel en de weerbaarheid van uw gewas te optimaliseren.

Selecteer uw gewas om te zien hoe we de bestuiving kunnen optimaliseren

Hommels zijn zeer effectieve bestuivers. Met als resultaat besparingen op arbeidskosten, verbetering in vruchtkwaliteit en soms zelfs productieverhoging. Onze Natupol-oplossingen garanderen maximale bestuiving, zelfs onder niet optimale omstandigheden. Zoek de beste hommels voor uw gewas.

Selecteer uw gewas voor biologische zaadbehandelingsproducten

Met biologische zaadbehandelings heeft u minder meststoffen nodig, wordt het gewas resistenter en kan de opbrengst toenemen. Wanneer gebaseerd op een biologisch fungicide biedt dit onmiddellijke bescherming tegen ziekten. Zoek de juiste producten voor uw gewas.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en teeltgerichte adviezen rechtstreeks in uw mailbox

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en valt onder het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google.
Naar boven