Vind uw oplossing

Selecteer uw gewas om te zien hoe u ziekten en plagen kunt bestrijden

Uw gewas kan op elk moment worden aangetast door plagen, schadelijke schimmels, virussen en bacteriën. Hierdoor verzwakt het gewas en komt het meer onder stress te staan. Zoek de juiste producten voor uw gewas.

Selecteer de ziekte of plaag in uw gewas

zoeken

Witte vlieg

Kaswittevlieg

KaswittevliegTrialeurodes vaporariorum

Tabakswittevlieg

TabakswittevliegBemisia tabaci

Witte vlieg

Alles bekijken (2)

Beste producten tegen Bladvlekkenziekte en vruchtrot bij komkommerachtigen in Bloeiende potplanten

Schadebeelden van Bladvlekkenziekte en vruchtrot bij komkommerachtigen in Bloeiende potplanten

Mycosphaerella cucumis veroorzaakt in komkommer bruine plekken bij de plantvoet en hoger op de stengel. >> waarom hier niet Didymella brioniae genoemd? Op de plekken komen goudbruine gomdruppels voor en er verschijnen zwarte vlekken op. Dit zijn de nieuwe vruchtlichamen met sporen. Op de bladeren kunnen ronde en langwerpige plekken ontstaan. In komkommer is het belangrijkste symptoom inwendig vruchtrot, die aan de buitenkant alleen kan worden herkend aan de kleine vernauwing van de punt van de rijpe vruchten. De symptomen op stengels, bladeren en aan de binnenkant van de vruchten kunnen tegelijk of los van elkaar optreden.

Selecteer uw gewas om te zien hoe we uw gewas weerbaarder kunnen maken

Een gezonde plant is de basis voor een hoge productie. De teeltomstandigheden voor het gewas zijn echter zelden optimaal. Zoek naar biostimulanten en biologische meststoffen om het potentieel en de weerbaarheid van uw gewas te optimaliseren.

Selecteer uw gewas om te zien hoe we de bestuiving kunnen optimaliseren

Hommels zijn zeer effectieve bestuivers. Met als resultaat besparingen op arbeidskosten, verbetering in vruchtkwaliteit en soms zelfs productieverhoging. Onze Natupol-oplossingen garanderen maximale bestuiving, zelfs onder niet optimale omstandigheden. Zoek de beste hommels voor uw gewas.

Selecteer uw gewas voor biologische zaadbehandelingsproducten

Met biologische zaadbehandelings heeft u minder meststoffen nodig, wordt het gewas resistenter en kan de opbrengst toenemen. Wanneer gebaseerd op een biologisch fungicide biedt dit onmiddellijke bescherming tegen ziekten. Zoek de juiste producten voor uw gewas.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en teeltgerichte adviezen rechtstreeks in uw mailbox

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en valt onder het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google.
Naar boven