Trianum geeft bodemziekten geen ruimte!

Trianum in opkweek klein fruit

Ons product Trianum heeft van het Ctgb een toelating als plantversterker in o.a. de boomkwekerij en klein fruit. Pas het product preventief toe gedurende de opkweek.

Trianum bevat sporen van de gunstige schimmel Trichoderma harzianum, stam T-22. Deze stam is gepatenteerd. Als sporen van deze schimmel op de wortel van de plant komen, ontkiemen de sporen en groeien zij als het ware met de wortel mee. Op deze manier is er geen ruimte voor ziekteverwekkende schimmels als bijvoorbeeld Pythium of Fusarium.

Het is in het laboratorium van Koppert mogelijk behandelde wortels te laten testen, zo kan worden aangetoond dat de schimmel het wortelgestel koloniseert en zo pathogene schimmels op afstand houdt. Geen hocus-pocusproduct dus: u krijgt effect en kwaliteit voor uw geld.

Wereldwijd en in tal van gewassen groeit dan ook het gebruik van Trianum. Het product heeft zelfs een eigen website. Ga dus voor meer informatie naar www.trianum.nl.

Bestel uw kolonies op tijd

16 02 2017
Bestel uw hommelkolonies op tijd - fruitteelt voorjaar 2017

In onbedekte teelten als zoete kers en blauwe bes, maar ook in appel en peer wilt u niet misgrijpen als het gaat om de bestuiving. Voor elke...