Potplanten

Welkom! Op deze pagina vindt u alle relevante informatie voor de potplantenteelt. Maak kennis met onze producten en technieken om uw gewas in optimale conditie te brengen, of het nu gaat om het bestrijden van plagen en ziekten of uw gewas weerbaarder te maken. 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina of volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van actualiteiten. 

Heeft u een specifieke vraag? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan graag voor u klaar!

Herken de plaag in uw gewas

Uw gewas kan op elk moment worden aangetast door plagen, schadelijke schimmels, virussen en bacteriën. Hierdoor verzwakt het gewas en komt het meer onder stress te staan. Wij helpen u graag met de juiste producten. 

Ontdek meer plagen

Bekijk het in een video

Play video

Op ons Youtube kanaal vindt u naast deze levenscyclus video van bladluis, tal van andere video's die laten zien hoe een natuurlijke vijand zijn prooi belaagt. Ook leggen we uit hoe u onze producten onder de beste omstandigheden kunt gebruiken en kunt u instructie video's bekijken van de verschillende uitzettechnieken. 

Meer video's bekijken

Gezond gewas

Een gezonde plant is de basis voor een hoge productie. De teeltomstandigheden voor het gewas zijn echter zelden optimaal. We produceren een aantal natuurlijke oplossingen, zoals biostimulanten en biologische meststoffen, om de prestaties en de weerbaarheid van uw gewas te optimaliseren. NatuGro garandeert het beste evenwicht. 

Uitzettechnieken

Door natuurlijk vijanden uniform te verdelen over het gewas, stijgt de effectiviteit van de biologische bestrijding en geïntegreerde gewasbescherming. Ook realiseren onze uitzettechnieken arbeidsbesparing. Bekijk hieronder onze verschillende uitzettechnieken. 

Maak gratis gebruik van de neveneffecten-app

Pesticiden kunnen een direct effect hebben op natuurlijke vijanden. Ook bij potplanten is het belangrijk om inzicht te hebben in het neveneffect van een gewasbeschermingsmiddel op nuttige organismen. Dit inzicht helpt bij het nemen van de juiste beslissing. Met onze neveneffecten-app kunt u zien hoe schadelijk verschillende pesticiden zijn. Ook op afstand kunnen wij u hierin adviseren.

Inzicht en advies op afstand met Natutec Scout

Met Natutec Scout verzamelt u data met de mobiele app en doet u uitgebreide analyses in het dashboard. Zo kunt u op elk moment zien wat er gebeurt in de kas en bijsturen waar nodig. De Natutec Scout app werkt met een drempelwaarde van de plaagdruk die u zelf, of met uw consultant, kunt instellen. 

Uw consultant kan op afstand meekijken en meteen adviezen geven. Bekijk de video!

Play video

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en teeltgerichte adviezen rechtstreeks in uw mailbox

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en valt onder het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google.
Naar boven