Nieuwe website voor Koppert.nl

Artikel 03 juli 2018

Koppert Biological Systems heeft haar Nederlandse website vernieuwd. Met de internationale groei van het  familiebedrijf en de verscheidenheid aan teelten, uitdagingen en producten in ieder land ontstond de noodzaak om land specifieke content aan te bieden.

De nieuwe website biedt telers een gemakkelijk overzicht van lokale gewas-, product-, en uitdagingcombinaties door middel van de ‘Solution Finder.’ Daarmee vindt de bezoeker nu eenvoudig de juiste oplossing voor zijn gewas.

De specifieke plagen- en ziektenpagina’s zijn ingericht om een duidelijk beeld van een plaag of ziekte te geven. Door middel van close-up foto’s, schadebeelden, video’s en illustraties van de levenscycli leert de teler herkennen met welke plaag of ziekte hij te maken heeft.

Op de productpagina’s wordt uitgelegd hoe de producten van Koppert werken. De populaire video’s van bestrijders laten tot in detail zien hoe de plagen worden bestreden. De website wordt daarnaast de komende maanden uitgebreid met video’s die laten zien hoe de nuttige bestrijders en andere producten het beste kunnen worden toegepast.

De nieuwe website is erop gericht om de kennis die Koppert in de afgelopen 50 jaar heeft opgedaan te kunnen delen met telers. Volgens Koppert speelt het delen van deze kennis een belangrijke rol bij het bereiken van een 100 procent duurzame land- en tuinbouw, in samenwerking met de natuur.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en teeltgerichte adviezen rechtstreeks in uw mailbox

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en valt onder het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google.
Naar boven