Bezoek Koppert op de GreenTech 2018

Als een van de grondleggers en sponsoren van GreenTech neemt Koppert Biological Systems deel aan de derde editie van GreenTech. Deze internationale beurs speelt een grote rol op het gebied van informatievoorziening, innovatie en inspiratie in de tuinbouwsector.

Kom langs op GreenTech en bezoek onze stand, nummer 240 in hal 8.

Registreer hier
De GreenTech vindt plaats van dinsdag 12 juni tot en met donderdag 14 juni 2018 in de RAI in Amsterdam.

U kunt zich Hier registreren voor uw bezoek of klik op onderstaande registratiebutton. TOFF
Nieuw dit jaar is het onderdeel The Organic Farmers Fair (TOFF) waar innovatie en kennis van biologische landbouwtechnologie in de schijnwerpers staan.

Inspirerende Food & Flower Crops Theater
Koppert is partner van het Crop Paviljoen dat innovatieve hulpmiddelen, oplossingen en inspiratie biedt voor nieuwe gewassen; een must-stop voor elke teler. Koppert verzorgt twee presentaties die u gratis kunt bijwonen

  • ‘Spical Ulti-Mite in the spotlight’ door Tim Bossinga (13 juni 16.00-16.30 uur in Food & Flower Crops Theatre en 14 juni 10.30-11.00 uur in TOFF Theatre).
  • ‘Maximizing microbial potential for plant cultivation - It’s all about application’  door Sjoerd van der Ent (14 juni 14.30-15.00 uur in Food & Flower Crops Theatre).

GreenTech BreakfastTijdens de GreenTech 2018 organiseren Koppert, Hoogendoorn Growth Management, Cultilene en Svensson gezamenlijk twee (Engelstalige) ontbijtsessies waarin de verschillende aspecten van ‘Plant Empowerment’ zullen worden toegelicht. Registreer u hier voor de gratis ontbijtsessies.

Bekijk ons promotiefilmpje hier.