Halve Marathon Oostland

Op zondag 6 September a.s. gaat de derde editie van de Halve Marathon Oostland van start vanaf het Raadhuisplein in Pijnacker. Ook dit jaar is Koppert weer een van de sponsoren. Hiermee wil Koppert haar betrokkenheid binnen de regio Oostland benadrukken en het daarbij behorende netwerk ondersteunen.Een onderdeel van onze missie is de gezondheid van mens en aarde verbeteren en dit sluit prima aan bij dit sportieve evenement. Het goede doel dit jaar is Stichting Aangepaste Manege Craeyenburch. Deze stichting laat mensen met een beperking op een zo ontspannen mogelijke manier genieten van de samenwerking tussen mens en paard.


Naar verwachting zullen zo’n 1.200 sportievelingen starten op de verschillende afstanden van dit prachtige evenement wat de lopers voert langs de velden, kassen en dorpskernen van het Oostland. Ook voor de kinderen zijn er twee verschillende runs waaraan ze kunnen deelnemen.


Het Koppert team zal dit jaar ook weer meedoen aan het échte werk, de Halve Marathon van 21,1 km.Ons team bestaat uit de volgende lopers; Arnold Janssen, Gertjan de Vogel, Jan van de Erve, Matthijs Bunnik, Martin van der Helm en Tom Groot.Voor de run uit zullen er een zestal wielrenners van Rijwielclub Ahoy rijden. De start van de Halve Marathon is om 13:15 uur op de Kerkweg ter hoogte van winkelcentrum Ackershof te Pijnacker. De finish is op het Raadhuisplein.


Kom je het Koppert team ook aanmoedigen? Kijk op www.halvemarathonoostland.nl voor de exacte route.

Hoog bezoek!

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima bezoeken Gotham Greens in Chicago.

Onze Koning en Koningin, Willem-Alexander en Máxima, brachten de afgelopen dagen een bezoek aan de Verenigde Staten. Woensdag 3 juni stond een...

Biojournaal groentespecial

Koppert Biojournaal groentespecial

Deze week valt bij alle glasgroentelers in Nederland en België het Biojournaal weer op de mat. Deze editie is een groentespecial, waarin verschillende...