Ontmoet Koppert op de Tuinbouw Relatiedagen

Ook dit jaar is Koppert Biological Systems weer van de partij op de Tuinbouw Relatiedagen in Gorinchem. Op onze stand (nr 382) presenteren we drie innovaties.

 

 

  • De nieuwe sluipwespenmix Aphiscout signaleert vroegtijdig een beginnende bladluizenplaag en geeft telers betrouwbare informatie over de juiste inzetstrategie. Aphiscout is een mix van de sluipwespen Praon volucre, Aphidius colemani, Aphidius ervi, Aphelinus abdominalis en Ephedrus cerasicola. Elke soort heeft zo zijn eigen voorkeur en gezamenlijk nemen zij de meest voorkomende bladluissoorten voor hun rekening. Dat maakt Aphiscout bij uitstek geschikt als basisbescherming tegen bladluis.
  • Aangepaste neveneffectendatabase voor gebruik op tablets en smartphones: de populaire database met de neveneffecten van chemische middelen op natuurlijke vijanden is opnieuw in ontwikkeling genomen, waarbij ook nieuwe producten worden meegenomen. Bij het ontwikkelen van de nieuwe applicatie (klantbehoeften, architectuur, vormgeving, gebruiksgemak) werkte Koppert nauw samen met een aantal klantgroepen. De nieuwe applicatie is nu beschikbaar en is via de Koppert website bereikbaar.
  • Koppert iPM;een digitale tool die problemen in het veld signaleert en analyseert. Deze door Koppert USA ontwikkelde iPM-app maakt gebruik van innovatieve technologieën en bestaat uit twee onderdelen: een scout-app met een intuïtieve gebruikersinterface en een online Dashboard. Met de scout-app kunnen gegevens in het veld direct worden ingevoerd, terwijl het Dashboard inzicht geeft in gegevens over plagen en ziekten zodat het probleem kan worden geanalyseerd, behandeld en beheerd.

Onze Koppert collega's staan u graag te woord om u te informeren over de nieuwe ontwikkelingen en om de voor u actuele zaken te bespreken.

Waar en wanneer

Evenementenhal Gorinchem

Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

13.00 - 21.00 uur

Cursus Entomologie

08 01 2016
Cursus Entomologie

In de geïntegreerde gewasbescherming moet u kennis hebben van zowel de plagen als de natuurlijke vijanden. De cursus 'Entomologie' behandelt zeer...